Au fost fantome doar pentru o seară

Ultima actualizare:

    Fotomontaj: Click!
Fotomontaj: Click!

Oficialii Stelei au obţinut de la Clubul Sportiv al Armatei un răgaz de o săptămână în care pot utiliza fără repercusiuni numele, sigla şi simbolurile Stelei. Din 15 decembrie, „fantomele” de duminică vor reveni.

În cel mai pur stil românesc, Steaua a rezolvat situaţia mărcii în aşa fel încât ultimele două partide oficiale ale sezonului, joi cu Dinamo Kiev în Europa şi duminică la Iaşi, în Cupa Ligii, să nu afecteze în vreun fel activitatea. Preşedintele Argăseală s-a pus ieri la masa negocierilor cu generalii de la CSA, cele două părţi convenind la o soluţie provizorie. „Cluburile au ajuns la o înţelegere valabilă până la 15 decembrie. După această dată, discuţiile vor continua şi se vor elabora termenii viitoarei colaborări”, se arată în comunicatul comun. Aşadar, joi, pe Arena Naţională, la meciul decisiv cu Dinamo Kiev din Liga Europa, jucătorii stelişti vor avea din nou o identitate clară, nu aşa cum s-a întâmplat la partida cu Iaşi. Duminică, sigla Stelei a fost ascunsă de pe tricouri în spatele unor benzi adezive, în timp ce numele fostei campioane europene a fost băgat sub preş, inclusiv pe tabelă. Menţinută în viaţă de bunăvoinţa celor de la CSA, Steaua se va întoarce la statutul de echipă-fantomă începând de luni. Cum urmează o pauză competiţională de peste două luni, oficialii din Ghencea au timp berechet să rezolve problema. 

Preţul Stelei: 1 milion €/an!

Din câte se pare, oficialii Clubului Sportiv al Armatei au aruncat deja o primă propunere celor de la Steaua. Astfel, în schimbul dreptului de folosinţă al mărcii Steaua, Gigi Becali ar trebui să plătească cel puţin un milion de euro pe an, suma exactă urmând să fie stabilită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net