Blaturi la meciurile Stelei? Vezi reacţia clubului!


    Laurenţiu Reghecampf era antrenorul Stelei la partidele suspectate
Laurenţiu Reghecampf era antrenorul Stelei la partidele suspectate

Clubul de fotbal Steaua a reacţionat după informaţiile apărute privind posibila implicare a campioanei României în meciuri aranjate de mafia pariurilor.

Totul a pornit de la o anchetă a procurorilor din Singapore asupra unor "blaturi". Mergând pe firul evenimentelor, anchetatorii au ajuns şi la două partide amicale ale Stelei, disputate în februarie 2013 în stagiul de pregătire din Antalya. Este vorba despre întâlnirile cu Sturm Graz (3-3) şi Dinamo Moscova (1-2), într-o perioadă în care Steaua era antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Aranjamentele s-ar fi făcut prin intermediul arbitrilor de la acele partide, fără nici o implicare din partea jucătorilor şi oficialilor de la Steaua.

Pentru a lămuri lucrurile, roş-albaştrii au emis astăzi un comunicat oficial, postat pe siteul clubului:

"Steaua nu a fost şi nu este implicată în meciuri trucate!

Fotbal Club Steaua Bucureşti regretă faptul că numele clubului a fost implicat, fără voie, într-un rechizitoriu legat de trucarea unor meciuri din 2013 şi neagă orice implicare în astfel de practici.

Clubul nostru are o tradiţie îndelungată şi un nume respectabil atât pe plan naţional, cât şi internaţional, astfel încât considerăm că şi o simplă speculaţie cu privire la o implicare a Stelei în trucarea unor meciuri ar reprezenta o lipsă de respect şi o ofensă adusă celui mai titrat club din istoria fotbalului românesc.

Sperăm ca anchetele oficiale să aducă lumină în acest caz, în care clubul nostru pare să fie implicat doar ca şi victimă colaterală şi ne exprimăm, încă o dată, dezamăgirea cu privire la acest lucru."

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Bloc aida szilagyi FOTO renasterea banateana
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg