Ca la noi, la nimeni! Stadion Olimpic, «tăiat» de un gard. Motivul ireal

Ultima actualizare:

    Directorul Stadionului Olimpic Poiana Brașov a amplasat un gard în mijlocul terenuluifoto: Digisport
Directorul Stadionului Olimpic Poiana Brașov a amplasat un gard în mijlocul terenuluifoto: Digisport

Pe Stadionul Olimpic din Poiana Brașov a fost amplasat, recent, un gard. Însuși directorul bazei este cel care a decis ca terenul să fie străbătut de stâlpi, în încercarea de a găsi o soluție temporară la procesul pe are îl are cu noul proprietar al unei părți din stadion.

O anumită suprafață din Stadionul Olimpic a fost retrocedată. Astfel, noul proprietar nu dorește să mai permită accesul în acel sector din teren, potrivit digisport.ro. Din ceea ce ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, numește „un exces de zel”, directorul bazei sportive a ridicat gardul ca să rezolve problema.

„Eu sunt șocată. Acum trei ani, MTS a despăgubit, sunt revendicări pe niște terenuri în Poiana Brașov, cu mai mulți proprietari. A câștigat un proces, Ministerul a cumpărat trei sferturi din teren, iar ăsta a fost primul lot”, a explicat Elisabeta Lipă.

Cu toate acestea, decizia de a amplasa gardul nu a venit de la minister, unde se discută răscumpărarea terenului. „Apoi a continuat un alt proces, care are sentința definitivă și irevocabilă pe turnanta asta, care acum e împrejmuită. Astăzi am avut discuții cu proprietarul, trebuie să facem o comisie de evaluare, ca să dăm drumul la documente, să răscumpărăm și parcela asta. Patinoarul nu are legătură, este doar stadionul, turnanta”, a explicat ministrul Tineretului și Sportului.

În plus, Elisabeta Lipă a criticat „inițiativa” directorului bazei sportive. „Nu am înțeles reacția lui, de ce a trebuit să facă asta. Trebuie să despăgubim, în funcție de prețul zonei, nu așa, ai pus patru pietroaie și ai blocat activitatea, fără să îți ceară nimeni lucrul ăsta. Din exces de zel, directorul bazei a pus el niște pietroaie, dar asta mi se părea normal să o facă atunci când i-am trimis sentința definitivă și irevocabilă, adică anul trecut. Proprietarul are o sentință definitivă și irevocabilă de punere în posesie, trebuie să îl punem în posesie. Vorbim de o instituție a statului, nu poți să bați din palme și l-ai despăgubit”, a mai explicat ministrul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net