Gigi Becali, derapaj rasist la adresa echipei Rapid

Gigi Becali face ce face și mai scapă câte o perlă, prin presă. A comis-o cel mai recent, joi, 11 august, într-o intervenție la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

Nea Gigi face și face și mai scapă câte o perlă
Nea Gigi face și face și mai scapă câte o perlă

Gigi Becali, 64 de ani, a intervenit telefonic și a discutat despre posibilitatea de a vinde jucători unor echipe rivale. Bineînțeles, discursul său a fost, într-o bună măsură cu tentă religioasă.

Religie și rasism, marca Gigi Becali

Doar că, în stilu-i caracteristic, acesta a încercat să „îndulcească” o expresie considerată rasistă. „Eu sunt mai mare şi iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători.

Mâine iar mă spovedesc! Când vând o marfă, nu contează cine o ia. Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane.

Citește și: Gigi Becali „investește” 2 tone de brânză în nunta lui George Simion!

Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se nască de două sau trei ori. Asta e batjocură a la romi! Doar la romi se face batjocură.

Doar romii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?”, a declarat, telefonic, Gigi Becali pentru sursa citată.

Degeaba a încercat moderatoarea emisiunii, Ioana Cosma, să „dreagă busuiocul” și să aducă în discuție Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Odată pornit, Nea Gigi e greu de oprit!

A evitat remarci la adresa galeriei Rapidului

Galeria lor e civilizată, dar conducerea lor e a la romi! Domnul să-ți ajute!”, s-a desfășurat Gigi Becali.

Una dintre primele apariții mediatizate intens ale lui Gigi Becali a avut tot o tentă rasistă, atunci când patronul stelist a fost abordat într-o parcare de Malonga Parfait, gazda fostei emisiuni „Fotbal la Max”.

Citește și: Nepotul lui Becali îl acuză pe Cristi Borcea că i-a furat iubita: «E un curvar»

După ce l-a înjurat de morți și de familie, Gigi l-a pălmuit și l-a jignit pe Malonga Parfait, de origine congoleză, numindu-l „cioroi”. Becali a replicat, ulterior că „și dacă s-ar întâmpla a doua oară, la fel aș proceda!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg