Iordănescu: "Piedica vine de la Ligă, deşi domnul Iorgulescu…”

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescufoto: Click
Anghel Iordănescufoto: Click

Selecţionerul Anghel Iordănescu s-a plâns că şeful LPF, Gino Iorgulescu, nu vrea să comprime competiţia internă pentru ca jucătorii ce vor face parte din lotul pentru Euro să aibă câteva zile libere înainte de a începe pregătirea pentru turneul final.

"Comitetul Executiv sustine total programul pe care l-am prezentat in octombrie. Aproape toata lumea si-a dat acordul, dar din pacate nu a fost votat, dintr-un motiv pe care nu l-am inteles. Am cerut ca finalul campionatului sa fie devansat cu o saptamana pentru a le putea da jucatorilor o vacanta de 6-7 zile inainte de Euro. Pentru ca jucatorii sa poata pleca in pregatiri cu un tonus bun",a spus Iordăenscu la Dolce Sport.Apoi, a continuat: "La ultima sedinta a CEx, presedintele Ligii nu a fost prezent si a trebuit sa amanam luarea unei decizii. Suntem singura echipa din grupa noastra care nu are adversari fixati. Franta va avea 4 meciuri amicale pana la Euro.Concret, piedica vine de la Liga, desi domnul Iorgulescu a anuntat ca sustine echipa nationala neconditionat. Dar nici pana acum Liga nu a luat o decizie privind comprimarea calendarului intern".

11 jucători din Liga I merg la Euro

Anghel Iordănescu a anunţat şi cum va face selecţia pentru lotul ce va merge la Euro: "Probabil ca vor fi vreo 11 jucatori din campionatul intern si restul de afara in lot. E important sa am jucatori la dispozitie in cantonament pentru a putea inlocui vreun posibil accidentat.

22, 26 si 29 sunt datele fixate pentru meciurile amicale. Din cantonamentul din Italia si Franta avem programul stabilit pe ore, pe minute...".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net