Marius Șumudică, atras cu bani la FCSB. Prime consistente în cazul calificării în grupele Ligii Campionilor sau Ligii Europa

Ultima actualizare:

    Marius Șumudică a câștigat titlul de campion cu Astra în 2016Foto: sportpictures.eu
Marius Șumudică a câștigat titlul de campion cu Astra în 2016Foto: sportpictures.eu

Antrenorul ar primi 500.000 de euro dacă ar califica echipa roș-albastră în grupele Ligii Campionilor. Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat, miercuri seară, că Marius Şumudică va fi antrenorul echipei, din campionatul viitor, după ce Anton Petrea a refuzat să continue.

Într-o intervenție la Digi Sport Special, finanțatorul a spus: "Dacă nu vrea să continue, nu pot să-l ţin pe Toni Petrea, nu? Şi atunci a venit de la o chestie d-asta... Îl împrumutasem eu pe Şumi cu zece mii de euro. El tot pleca din ţară... Eu, în glumă, i-am zis să-mi aducă banii. Şi el, în glumă, a zis: <<Credeam că vrei să-mi scazi datoria din contract>> Şi din gluma asta... I-am zis <<ia vino la mine!> > Şi a venit la mine, am stabilit şi zis <<bine, domne>>. Şi am zis să fie aşa. (n.r. - dacă este convins că va veni) Nu ştiu dacă s-a răzgândit. Eu ştiu că a venit la mine, am bătut palma, am semnat toate. I-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul, mâine să-l semneze. Dacă nu vrea, nu mă supăr pe el. Nu e nicio supărare, nu e moarte de om, dar am stabilit, am negociat ceva. Nu cred că refuză contractul. I-am propus un contract bun zic eu, 500.000 dacă intră în Champions Ligue şi 200.000 pentru Europa League şi un contract de aproape... Dacă intră anul ăsta în Conference Ligue ia 25.000, adică ia 20, dar dacă intră în Conference mai ia încă cinci, se adaugă încă cinci, 25.000 de lună”.La puțin timp după difuzarea informației, suporteri ai FCSB au protestat la Giurgiu, unde echipa lor favorită a pierdut (0-1) meciul cu CS Universitatea Craiova. Ei și-au manifestat opoziția faţă de numirea lui Şumudică. Becali a reacţionat dur la adresa lor şi l-a ameninţat pe liderul galeriei, Gheorghe Mustaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net