Mircea Rednic, de urgență la spital, având amețeli. Anul trecut suferea un infarct

Mircea Rednic a trecut prin mari emoții, ajungând la spital în cursul zilei de luni, după ce a acuzat stări serioase de amețeli. În vârstă de 61 de ani, antrenorului celor de la UTA Arad i s-a făcut rău, în timpul unui antrenament de fotbal, fiind preluat în scurt timp de medici. 

Mircea Rednic a trecut cu bine investigațiile medicale (FOTO: Sportpictures)
Mircea Rednic a trecut cu bine investigațiile medicale (FOTO: Sportpictures)

Investigațiile făcute la spital au arătat că este totul în regulă, inclusiv finanțatorul arădenilor, Alexandru Meszar, confirmând acest lucru. „La antrenamentul de astăzi (n.r. luni), nea Mircea a simțit un mic disconfort și o stare de amețeală. Ținând cont de antecedentele sale medicale, staff-ul tehnic al echipei a decis să meargă cu el la un control mai profund. Din fericire, toate măsurătorile și analizele dânsului au ieșit foarte bine”, a declarat oficialul, potrivit DigiSport. 

Istoricul medical, motiv inițial de îngrijorare

Îngrijorările inițiale au fost alimentate de faptul că, la finele lunii august de anul trecut, după o victorie în fața celor de la FCSB, cel poreclit „Puriul” s-a confruntat cu problemele serioase de sănătate, suferind un infarct și montându-i-se un stent.  
În plan sportiv, UTA Arad a câștigat cel mai recent meci al său, deplasarea cu FC Voluntari, impunându-se cu 1-0 și se află pe un loc de playout, mai exact pe nouă din cele 16 posibile în Superliga României. Bilanțul arădenilor „ilustrează” opt victorii, 10 remize și opt înfrângeri. Rednic a preluat-o pe UTA Arad la finalul lunii aprilie 2023, adunând până acum 36 de partide. Dintre acestea, echipa a câștigat sub comanda sa 13 dispute, în vreme ce 14 s-au încheiat la egalitate, iar nouă au fost pierdute. De-a lungul carierei de tehnician, Rednic a antrenat un număr impresionant de echipe, respectiv pe Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr SC, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, FC Spartak Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra Ploiești, Petrolul Ploiești, Standard Liège, CFR Cluj, KAA Gent, Royal Excel Mouscron, Al-Faisaly, ACSM Politehnica Iași și FC Viitorul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net