Mutu i-a răspuns lui Piţurcă: «A vrut să mă irite ca să mă îndepărteze de la naţională»

CLIIMA20120725 0052 1 jpeg
Adrian Mutu

Mutu spune că selecţionerul Victor Piţurcă a dat anumite declaraţii ştiind că fotbalistul va răspunde şi astfel va avea un motiv oficial pentru a nu-l mai convoca la echipa naţională.

"M-am plictisit să vorbesc despre conflictul cu Piţurcă, iar ceea ce el spune despre mine nu mi se pare corect, nu e OK să închizi porţile unui jucător. Eu îi doresc să stea cât mai mult la naţională, dar nu cred că ar trebui să decidă dânsul acolo sau să fie aşa categoric faţă de unii jucători.I-am spus lui Piţi că am cîteva goluri de dat şi că ştiu că la un moment dat mă va chema la naţională. A încercat să facă multe lucruri cu mine, să îmi arate el cine e şeful.

A făcut multe ca să mă irite, pentru ca eu să declar ceva şi să găsească motiv să mă depărteze de echipa naţională. Am 35 de ani, am dreptul să spun ce vreau şi să îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce zic", a spus Mutu la sport.ro.

Eu sunt golgheterul all time al naţionalei, alături de Gică Hagi, aş vrea să mai dau cinci goluri, nu doar unul, să nu mă ajungă nimeni niciodată. Dar cred că o să mă întreacă alţii, cu siguranţă, de exemplu Marica. Din păcate nu am jucat prea mult după 30 de ani, am avut şi accidentări şi suspendări

Adrian Mutu, atacant

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
depozite gnl
Vincent Van Quickenborne FOTO Profimedia
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg