Rapid intră în istorie: primul club din România care închiriază numele stadionului

Ultima actualizare:

Clubul din Giulești se inspiră din străinătate și devine prima echipă din România, care și-a scos la licitație denumirea stadionului recent reconstruit. Potrivit planurilor, până la finele acestei luni, arena alb-vișinie va purta numele unui sponsor.

Stadionul Rapid va avea un nume nou (FOTO: Sportpictures)
Stadionul Rapid va avea un nume nou (FOTO: Sportpictures)

Ofertele se pot depune până la sfârşitul lunii iulie şi tot atunci se va lua şi decizia referitoare la firma câştigătoare”, a declarat președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu.

Oficialii din Giulești își doresc să promoveze locul și să determine oamenii să vină pe stadion, astfel încât au pus la punct un plan de organizare: „Avem un departament care se ocupă de acest subiect, să aducă evenimente. Suntem în discuţii avansate cu diverşi producători de mari evenimente, pe care încercăm să-i aducem pe Giuleşti, să facă un concert sau un festival, în funcţie de necesităţile lor”, a mai punctat președintele clubului.

O altă veste bună pentru suflarea giuleșteană este că, baza Pro Rapid a intrat din nou în posesia clubului, iar campioanele de la handbal vor avea o sală modernizată, în timp dorindu-se chiar construirea unei noi Săli Polivalente acolo. „Este o întreagă telenovelă. Şi noi şi cei de la CSM şi cei de la Dinamo ne batem pe Polivalentă. Numai acolo se pot desfăşura meciuri în Liga Campionilor în Bucureşti, din păcate. Sper ca, până la finalul săptămânii, să avem o soluţie, astfel încât toate cele trei echipe să poată beneficia de sala Polivalentă”, a explicat Bogdan Vasiliu.

Echipa de polo a Rapidului nu se desființează

În strategia sa pentru motivarea tuturor secțiilor din cadrul clubului, Rapid pune mare accent pe reușita secției de handbal feminin. „Cum a crescut handbalul, aşa trebuie să crească toate sporturile. Organic, normal, bine. La handbal am forţat creşterea. Am reuşit, în doar trei ani, să ajungem din Liga a II-a pe prima poziţie. Sunt oameni profesionişti cei care conduc secţiile de handbal, baschet şi de volei, am mare încredere în ei că vor urma handbalul, în ceea ce priveşte performanţa”, a mai spus oficialul, care a comentat și zvonurile despre eventuala dispariție a echipei masculine de polo: „Echipa are deja contracte semnate cu jucători. Nu se desfiinţează, a fost o discuţie puţin prostească. Lucrurile sunt foarte clare. Echipa de polo masculin va face din nou istorie, cum a făcut şi în trecut", a conchis președintele CS Rapid.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net