Să vină banii şi să joace Alibec! Astea sunt mizele lui Becali în returul cu israelienii

Ultima actualizare:

    Denis Alibec a rămas cel mai scump FCSB-ist, aproape cât tot lotul Juventusului ca valoareFoto Click!
Denis Alibec a rămas cel mai scump FCSB-ist, aproape cât tot lotul Juventusului ca valoareFoto Click!

Cu calificarea în primăvară aproape asigurată, FCSB dispută joi (ora 22.05) returul cu israelienii de la Hapoel Beer-Sheva din grupele Ligii Europa. Gigi Becali are două mari dorinţe pe care i le-a transmis lui Nicolae Dică înaintea meciului. Prima e legată de bani, iar a doua de relansarea lui Denis Alibec, „diamantul” prăfuit din curtea FCSB-ului.

Cu nouă victorii şi două remize în ultimele 11 meciuri, roş-albaştrii traversează o perioadă de graţie, una dintre cele mai fericite din istoria recentă. Lider atât în campionat cât şi în Liga Europa, FCSB-ul lui Gigi Becali vrea astăzi un alt rezultat pozitiv, care să consfinţească accesul în primăvara europeană. Mizele lui Gigi Becali sunt însă altele, legate în special de bani. „După tragerea la sorţi am vrut 18 puncte. Contează foarte mult banii, dar şi coeficientul”, a declarat finanţatorul. Cu o nouă victorie contra celor de la Beer-Sheva, FCSB-ul va încasa un bonus de 360.000 de euro din partea UEFA şi îşi va asigura în proporţie de 99 la sută câştigarea grupei, performanţă care e răsplătită cu alţi 600.000 de euro. Aşadar, partida cu israelienii e una de aproximativ un milion de euro pentru Gigi Becali.

De asemenea, patronul FCSB aşteaptă  rezultatul pedepsei la care a fost supus vârful Denis Alibec în ultimele săptămâni. Scos nu numai dintre titulari, dar şi din lot, atacantul a revenit pe teren în meciul de campionat cu Craiova, iar astăzi va fi în primul 11 pentru prima dată după criza de nervi de la Voluntari. „O singură discuţie am avut cu Dică legată de Alibec. I-am spus că îi respect toate hotărârile, dar vreau să-l aducă pe Alibec în formă la meciul cu Beer-Sheva, cu înţelepciune şi cu tact”, a precizat Becali.

În aceste condiţii, Dică nu are de ales şi îl va arunca în arenă pe alintatul Denis în dauna golgheterului Gnohere. Patronul FCSB ţine enorm ca Alibec să strălucească în Europa pentru a atrage atenţia numeroşilor impresari care îl vor urmări astăzi pe vârful de 26 de ani. În ultimele zile s-a vorbit despre interesul unor echipe din Anglia pentru Alibec, dar totul depinde de felul în care jucătorul se va comporta în acest final de an. Până acum, Denis Alibec a avut un sezon dezastruos la FCSB, cu doar două goluri marcate şi infinit mai multe fiţe şi scandaluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net