Naționala României: Nu suntem Generaţia de Aur, dar suntem una cu inimă

Ultima actualizare:

Cu câteva zile înainte de primul meci al României la EURO 2024, Marius Marin a vorbit despre dorința sa și a colegilor de la echipa națională de a câștiga partida de debut a țării noastre, turneul final din Germania fiind televizat de ProTV.

Marius Marin (stânga), pregătit pentru EURO 2024 (FOTO: Sportpictures)
Marius Marin (stânga), pregătit pentru EURO 2024 (FOTO: Sportpictures)

„Cred că putem lua exemplu meciul cu Elveţia, în care am fost agresivi, ne-am dorit victoria... Vrem neapărat un rezultat pozitiv şi cred că ne va spune drumul nostru la EURO2024, după primul meci. Ne dorim foarte mult să ieşim învingători. În ultimele şase luni numai la asta mi-a stat capul, la European. Sper din tot sufletul să stăm cât mai mult! Este cea mai mare bucurie să fiu aici alături de colegii mei. Cea mai mare tristeţe e să ştiu că se va termina repede... Dar sper să stăm cât mai mult! Obiectivul meu este să facem toţi românii mândri de noi. Poate nu suntem o «Generaţie de Aur»., nu suntem cea mai bună generaţie, dar vă asigur eu că suntem cea mai bună generaţie care are o inimă extrem de mare”, a declarat fotbalistul, despre așteptările sale de la competiție.

România „se bate” cu Ucraina, Belgia și Slovacia

Țara noastră face parte din Grupa E a turneului, pe care o împarte cu Belgia, Slovacia și Ucraina. România va debuta la EURO2024, turneu care se va desfășura pe 10 stadioane din Germania, pe 17 iunie, contra Ucrainei, la München. Pe 22 iunie va avea loc meciul de fotbal cu Belgia, la Köln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile disputate în anii 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000, când România a atins chiar sferturile de finală ale competiției. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
landscape 2806202 1280 jpg
image
image
image
image
image
image
Daniel Paraschiv (Sportpictures) jpg
Barbora Krejčíková (EPA) jpg
UTA Arad Rapid (Sportpictures) jpg
Ianis Hagi si Elena Tanase GSP jpg
Novak Djokovic Instagram (1) jpeg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Farul Constanta Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net