Schimbare de macaz pentru Tătărușanu: ce se întâmplă cu portarul de 37 de ani

Ciprian Tătărușanu ar fi la un pas de fotbalul saudit, fiind dispus să lase în urmă parcursul din Serie A. Potrivit celor de la „Gazeta Sporturilor”, portarul român s-ar fi înțeles cu Abha Club, formație din primul eșalon al Arabiei Saudite și ar fi făcut deja vizita medicală, urmând să semneze un contract valabil pentru două sezoane. În cazul în care transferul se va materializa, Ciprian Tătărușanu se va duela cu fotbaliști precum Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N'Golo Kanté sau Roberto Firmino.

Ciprian Tătărușanu, la un pas de fotbalul saudit (FOTO: Facebook)
Ciprian Tătărușanu, la un pas de fotbalul saudit (FOTO: Facebook)

Abha Club are un lot estimat la 17,6 milioane pe Transfermarkt, terminând, sezonul trecut, pe locul 12. Printre numele mari se regăsește cel al polonezului Grzegorz Krychowiak, fostul jucător de la Paris Saint-Germain și Sevilla FC. Cât despre Ciprian Tătărușanu, goalkeeper-ul ar lăsa în urmă parcursul din Serie A, de la AC Milan, unde cifrele sale ilustrează 31 de goluri primite, în cele 23 de meciuri din sezonul 2022/2023, reușind să intervină inspirat și să apere, menținând poarta intactă, de șapte ori. Per total, românul a adunat aproape trei ani la AC Milan, între timp devenind liber de contract, iar zvonurile indicând și interesul altor echipe din Serie A, precum Torino - locul 10, în ultima ediție de campionat. 

Ar putea să rămână în Serie A

Totodată, presa italiană nota, recent, despre interesul lui Gaglari, calciomercato.com. punctând: „Pentru revenirea în Serie A, Cagliari a început deja să se miște pe piaţa transferurilor, cu scopul de a-şi întări lotul. Se caută un un portar cu experiență, iar ideea ultimelor zile este Ciprian Tătăruşanu, care şi-a încheiat contractul cu AC Milan. La 37 de ani, portarul roman îşi doreşte să fie titular, după trei sezoane în care a fost rezervă la Milan. Cagliari se gândeşte că Tătăruşanu poate fi varianta low cost pentru a-şi securiza posturile. Este o variantă pentru poarta lui Cagliari”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net