Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după moartea nepoțelului. Ce i-a promis fotbalistului

Ultima actualizare:

Întreaga familie a lui Cristiano Ronaldo trece în prezent printr-o perioadă de doliu, după ce unul dintre gemenii fotbalistului s-a stins din viață, chiar la naștere. La câteva zile de la tragicul incident, sora lui Ronaldo, Katia Aveiro, a publicat în mediul online un mesaj emoționant. 

Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după moartea nepoțelului Foto: Arhivă personală
Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după moartea nepoțelului Foto: Arhivă personală

Katia Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo, și-a așternut tristețea într-un mesaj publicat pe una dintre rețelele de socializare, după ce nepoțelul ei s-a stins din viață, chiar la naștere. Katia a mărturisit că îi este alături fratelui ei trup și suflet în aceste momente cumplite cu care se confruntă familia fotbalistului, după ce unul dintre gemenii acestuia s-a stins din viață.

Sora lui Ronaldo, mesaj emoționant după ce și-a pierdut nepoțelul

Sora lui Cristiano Ronaldo trece prin emoții complicate, la fel ca restul familiei, de altfel. Venirea pe lume a fetiței cuplului format din Ronaldo și Georgina Rodriguez a fost umbrită de pierderea neașteptată a frățiorului ei geamăn, care nu a supraviețuit nașterii. Acum, membrii familiei sunt bucuroși că o pot strânge în brațe pe micuță, dar poartă în suflet doliu, în urma pierderii suferite.

Te iubesc și toată inima mea este alături de tine. Dumnezeu să aibă grijă de toate și să îți întărească drumul. Îngerașul nostru este în brațele Tatălui, iar fetița noastră, care e aici puternică și sănătoasă, ne va învăța de fiecare dată că doar iubirea contează.”, a scris Katia pe rețelele de socializare, promițându-i fratelui ei că îi va fi mereu alături.

Băiețelul lui Cristiano Ronaldo a murit la naștere

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, era însărcinată cu gemeni, ea și Cristiano Ronaldo anunțând extrem de bucuroși marea veste. Din păcate însă, la naștere, inima băiețelului lor a încetat să mai bată, fotbalistul fiind cel care a făcut tragicul anunț.

Acesta a mai explicat atunci că el și familia sa au nevoie de intimitate în aceste momente grele, așadar nu a intrat în amănunte. Momentan, cuplul nu a dezvăluit nici ce nume a ales pentru fetița lor.

Citește și: Dramă în familia lui Ronaldo! Băiețelul lui și al Georginei a murit

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net