Valentin Mihăilă, inclus în clasamentul celor mai rapizi jucători de la EURO 2024

Cu toate că România a ieșit de la EURO 2024 din faza optimilor de finală, naționala țării noastre „încă mai face valuri”, Valentin Mihăilă fiind inclus în clasamentul celor mai rapizi jucători de turneul final din Germania.

Valentin Mihăilă (stânga), printre cei mai rapizi de la EURO 2024 (FOTO: Sportpictures)
Valentin Mihăilă (stânga), printre cei mai rapizi de la EURO 2024 (FOTO: Sportpictures)

Mihăilă a fost surprins cu viteza de 35,8 km/h la meciul câștigat de România cu Ucraina, scor 3-0, de altfel primul al „tricolorilor” la EURO 2024. Lider al clasamentului și cel mai rapid jucător al competiției este, până în prezent francezul Kylian Mbappé (36,5 km/h), urmat de spaniolul Ferran Torres (36 km/h) şi slovenul Benjamin Šeško (35,9 km/h). Totodată, locul cinci revine germanului Leroy Sané (35,8 km/h).

Încep semifinalele turneului final din Germania

EURO 2024 a ajuns în faza semifinalelor - prima semifinală le va aduce față în față pe Spania și Franța, cele două urmând să se dueleze, marți, de la ora 22.00, la München, pe ProTV. Ibericii n-au avut o misiune ușoară în sferturi, acolo unde au reușit să elimine țara gazdă, Germania, învingând cu 2-1. Lupta din cealaltă semifinală se dă între Anglia și Olanda, cele două urmând să se înfrunte, miercuri, de la ora 22.00, la Dortmund, la același canal de televiziune. Englezii au trecut de Elveția, în fața căreia s-au impus la penalty-uri, 5-3, după ce la finele timpului regulamentar tabela a arătat 1-1.
Reamintim că România a reușit să încheie pe primul loc grupa sa de la EURO2024, unde situația a fost una inedită: toate echipele au avut același număr de puncte, patru, ierarhia arătându-le, în ordine, pe selecționata „tricolorilor”, urmată de Belgia, Slovacia și Ucraina. Apoi, selecționata lui Edward Iordănescu a întâlnit Olanda în optimile de finală, în fața căreia a cedat, marți, scor 0-3, într-o partidă disputată la München. EURO 2024 se desfășoară pe 10 stadioane din Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie, ajungând în faza sferturilor de finală.           

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara (Sportpictures) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Echipa nationala a Romaniei (Sportpictures) jpg
Edward Iordanescu (Sportpictures) jpg
Daniel Paraschiv (Facebook) jpg
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net