Vești bune pentru Neymar: gata să revină pe teren, după un an de absență

Neymar este gata să revină pe terenul de fotbal, la aproape un an, după ce o accidentare i-a dat mari bătăi de cap. Angrenat în fotbalul saudit și legitimat la Al-Hilal, jucătorul în vârstă de 32 de ani a suferit o accidentare gravă la genunchiul stâng, însă acum are șanse să evolueze, lunea viitoare, în Liga Campionilor Asiei.

Neymar jpg

După ce s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi menisc, pe 17 octombrie 2023, în timpul unui meci dintre Brazilia şi Uruguay, sud-americanul întrezărește luminița de la capătul tunelului. Între timp, un an mai târziu, jucătorul lui Al-Hilal pare aproape să lase în urmă perioada tumultoasă și, potrivit ESPN Brazilia, Neymar e gata să se întoarcă în joc. Revenirea sa ar putea avea loc în următoarele zile, posibil lunea viitoare, în timpul meciului din Liga Campionilor Asiei cu Al-Ain, contând în competiția din Emiratele Arabe Unite.

Cine va lua decizia finală a revenirii lui Neymar

Ipoteza este susținută și de faptul că, în acest weekend, internaţionalul brazilian, care numără 128 de selecţii și 79 de goluri, a postat pe Instagram o fotografie purtând o jachetă din denim, pe care scria „M-am întors”.

Decizia finală a revenirii va fi luată de antrenorul lui Al-Hilal, Jorge Jesus, dar şi de Rodrigo Lasmar, şeful staff-ului medical al Seleçao - medicul echipei braziliene este aşteptat în Arabia Saudită, în următoarele zile, pentru a evalua condiţia fizică a jucătorului de 32 de ani. Dacă revenirea sa este pozitivă, Seleçao ar putea conta pe el pentru meciurile cu Venezuela şi Uruguay din noiembrie. Neymar, care a ajuns la Al Hilal de la Paris Saint-Germain în vara lui 2023 pentru 90 de milioane de euro, a jucat doar cinci meciuri de la sosirea sa la Al-Hilal, încriind o dată și oferind trei pase decisive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei naționale  FOTO Inquam Photos   George Călin jpeg
Romania Lituania (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (EPA) jpg
ronaldo ceas facebook png
Antrenament nationala Romanie (Sportpictures) jpg
Ilie Oana (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net