Nume grele din tenis și o fostă lideră WTA vin la Transylvania Open 2023. Când va începe turneul de la Cluj-Napoca

Ultima actualizare:

Fanii tenisului din țara noastră nu au o perioadă tocmai bună în ultimul timp, iar vestea suspendării Simonei Halep a provocat stupoare de-a lungul țării. Cu toate acestea, se pare că, în sfârșit, există și motive de bucurie! Turneul WTA Transylvania Open va reveni pentru a treia ediție luna următoare, iar unele dintre cele mai sonore nume din tenisul feminin vor sosi în țara noastră!

Sorana Cîrstea va juca la turneu / foto: Getty Images
Sorana Cîrstea va juca la turneu / foto: Getty Images

Din păcate, nu este deloc o exagerare să spunem că fanii tenisului din țara noastră au fost nevoiți să treacă printr-o perioadă deloc bună, care a culminat, recent, în suspendarea Simonei Halep. Însă, viața trebuie să meargă înainte, iar pentru fanii români ai tenisului a sosit, în sfârșit, un motiv de bucurie! Turneul WTA Transylvania Open va reveni pentru a treia ediție luna următoare, iar unele dintre cele mai sonore nume din tenisul feminin vor sosi în țara noastră, cum ar fi aroline Garcia, sau Karolina Pliskova!

În cazul în care nu sunteți familiarizați cu acest turneu, el urmează să aibă loc în Cluj-Napoca, fiind vorba despre o competiție de categoria WTA 250. WTA Transylvania Open 2023 urmează să înceapă chiar luna următoare, fiind deja la ediția cu numărul 3! Turneul se va desfășura în perioada cuprinsă între 16 și 22 octombrie, iar nume sonore din tenisul feminin vor putea fi văzute de către fani!

Nume importante din tenisul feminin vor veni la Cluj-Napoca

Fanii tenisului vor avea oportunitatea de a vedea live mai multe nume importante, cum ar fi Caroline Garcia (locul 11 WTA), cât și Karolina Pliskova (locul 36 WTA). Aceasta din urmă este fost număr 1 mondial, fiind și o dublă finalistă de turneu de Grand Slam. De asemenea, vor mai fi la Cluj-Napoca și Donna Vekic (locul 21 WTA), cât și Anastasia Pavlyuchenkova (locul 82 WTA).

De asemenea, Sorana Cîrstea va concura la acest turneu, iar alături de ea vor mai fi și alte românce, cum ar fi Ana Bogdan, Patricia Țig și Jaqueline Cristian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net