Sfaturile ingenioase pentru ca un buchet de flori să țină mai mult! Toți florarii folosesc aceste trucuri

Ultima actualizare:

Fie că dorim să ne înfrumusețăm casa și cumpărăm un superb buchet cu flori, ori vrem să facem un cadou persoanei iubite, florile rămân o alegere perfectă, care ne va face să zâmbim de fiecare dată când ne uităm la ele. Din păcate, deja știm cu toții că acestea se pot usca mult prea repede decât ne-am dori, indiferent de cât de proaspete par la florărie. Din fericire, există câteva trucuri la care putem apela pentru ca florile noastre să țină mai mult timp!

Există câteva sugestii pentru ca florile să țină mai mult / foto: Freepik
Există câteva sugestii pentru ca florile să țină mai mult / foto: Freepik

Indiferent că dorim să ne facem casa mai primitoare, așa că alegem să cumpărăm un superb buchet cu flori, ori vrem să facem un cadou persoanei iubite, acestea rămân o alegere perfectă, care ne va face să zâmbim de fiecare dată când le vom privi! Din păcate, deja știm cu toții că florile se pot usca mult prea repede decât ne-am dori, indiferent de cât de proaspete par la florărie. Din fericire, există câteva trucuri la care putem apela pentru ca florile noastre să țină mai mult timp!

Potrivit celor de la womansday.com, primul lucru pe care îl putem face pentru ca florile noastre să rămâne proaspete și frumoase mai mult timp, este să ne asigurăm că vaza în care le punem este curată! Da, deși poate părea atât de banal, multă lume nu curăță cum trebuie vaza, iar aceasta este plină de praf, sau diferite alte pete, care vor afecta masiv „speranța de viață” a florilor! Așa că primul pas este, întotdeauna, să curățăm vaza cum trebuie!

Vaza în care punem florile trebuie să fie curată

Un alt lucru pe care specialiștii ne sfătuiesc să îl facem este să tăiem cozile florilor, atunci când le punem în apă! Atenție, acest lucru nu se face la întâmplare, ci are o tehnică anume! Mai precis, cozile tulpinilor trebuie tăiate la un unghi de 45 de grade, iar cel mai bine este să nu tăiați mai mult de 2 cm!

În final, un alt truc pentru ca florile voastre să țină cât mai mult timp este să scăpați de frunzele mai apropiate de baza acestora! Cu cât aceste frunze sunt mai în jos de-a lungul tulpinei, cu atât mai important devine ca acestea să fie rupte, potrivit specialiștilor. Acest lucru va face ca florile să reziste mult mai mult timp în vază!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net