Cauza problemelor și tragediilor familiei regale din Monaco. Cum a început „blestemul familiei Grimaldi”

Ultima actualizare:

Familia regală din Monaco a fost de multe ori în lumina reflectoarelor pentru motive mai puțin fericite. Fie că a fost vorba despre divorțuri, decese, ori alte controverse, familia Grimaldi a reușit să ajungă mereu pe prima pagină a ziarelor din Europa, deși de multe ori nu ar fi vrut asta. Însă, potrivit unor legende, familia ar fi predestinată să aibă asemenea probleme.

Potrivit unor legende, familia Grimaldi ar fi ținta unui blestem / FOTO: Profimedia
Potrivit unor legende, familia Grimaldi ar fi ținta unui blestem / FOTO: Profimedia

Când vine vorba despre știri despre familia regală, pe lângă deja bine cunoscuții Charles, William și Harry, o altă familie reușește să apară pe prima pagină a ziarelor, de multe ori din motive pe care ar fi vrut să le evite: casa regală din Monaco, mai precis, Grimaldi.

Fie că a fost vorba despre decese, divorțuri, ori orice alt tip de controverse, această familie a avut parte de destule probleme îndeajuns de serioase pentru a fi raportate de către presă. Iar potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, o legendă a acestei familii ar spune că însăși soarta joacă un rol important în ghinionul în dragoste al acestei case regale.

Potrivit sursei, problemele lor ar fi început încă din anul 1279, când Francesco, primul membru al acestei familii, s-a fi deghizat în călugăr pentru a îi putea păcăli pe apărătorii micului principat Monaco, pe care, apoi, i-a și ucis. O poveste alternativă despre originea acestor probleme vorbește despre un blestem aruncat de către o vrăjitoare care ar fi fost fie răpită, fie violată, de către un membru al familiei Grimaldi.

Viața amoroasă a casei regale a fost plină de probleme

Indiferent dacă problemele lor amoroase sunt doar o coincidență, ori legendele unui blestem conțim mai mult adevăr decât am bănui, rămâne un fapt că aceste probleme au existat pentru familia Grimaldi. La nunta din 2011 dintre prințul Albert și Charlene Wittstock, se spune că mireasa ar fi încercat să fugă din țară.

Nici prințesa Caroline nu are o viață mai liniștită, fiind deja la al treilea mariaj. Iar în privința prințesei Stephanie, aceasta ar fi avut de-a lungul timpului mai mulți iubiți faimoși, printre care și Jean-Claude Van Damme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net