Johnny Depp, în rol de mascotă, la VMA'S: «Aveam nevoie de o slujbă!»

Ultima actualizare:

Johnny Depp, apariție surpriză la decernarea premiilor VMA, organizată de MTV, în Prudential Centre, New Jersey, duminică seară. pe 27 august. Actorul nu a pășit pe covorul roșu, așa cum ne-am fi așteptat, ci a acceptat să joace rolul de...mascotă! Glumele lui Depp au făcut deliciul publicului! 

Johnny Depp, apariție surpriză la VMA 2022
Johnny Depp, apariție surpriză la VMA 2022

Inițial se zvonea că Johnny Depp va păși pe covorul roșu la eveniment, însă din motive necunoscute, actorul nu a putut fi prezen fizic la VMA. Acest lucru nu l-a împedicat să ofere, însă un număr umoristic.

Citește și: Dovada că Johnny Depp a bătut-o pe Amber Heard 

Figura lui Depp, intrat în transmisiune live, a fost proiectată asupra mascotei emisiunii, un astronaut. În timp ce imaginea actorului era proiectată pe scenă, Depp a spus câteva glume și a demonstrat că a rămas aceeași persoană plină de umor în ciuda obstacolelor cu care s-a confruntat în ultima perioadă. 

Aveam nevoie de un loc de muncă. Vreau să spun celor care mă privesc că sunt disponibil pentru zile de naștere, baruri mitzvah, nunți, dar și alte evenimente pe care le doriți. Oh, și sunt și dentist!, au fost cuvintele lui Johnny Depp. 

Vezi și: Johnny Depp, transformare radicală pentru cel mai nou film 

Amber Heard și Johnny Depp, divorț cu scandal și nenumărate acuzații

În ultima perioadă, viața lui Johnny Depp a fost subiect de dezbatere la nivel internațional. Procesul dintre el și fosta soție, Amber Heard a ținut prima pagină a publicațiilor din întreaga lume.

În cele din urmă, instanța a decis ca Amber Heard să-i plătească fostului soț daune în valoare de zece milioane de dolari, în timp ce actorul este obligat să-i achite două milioane de dolari. Juriul a hotărât că actrița a fost calomniată de către Adam Waldman, avocatul lui Johnny Deep, așadar a primit o despăgubire de 2 milioane de euro.

Depp și Heard și-au oficializat relația în 2012, iar în 2014 s-au logodit. Au făcut nunta în 2015 și doar un an mai târziu, în 2016, au divorțat. Actrița l-a acuzat pe Depp de comportament agresiv, dependență de alcool și substanțe interzise și a susținut că, în timpul mariajului, a fost abuzată.

Sursă foto: Gettyimages

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net