Kim Kardashian s-a reinventat după divorțul de Kanye! Cel mai «fierbinte» pictorial al vedetei

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, pare să se fi reinventat complet după divorțul de Kanye West. Vedeta este mai îndrăzneață ca oricând. Dovada faptului că se simte extraordinar de bine în propria piele? Pictorialul pe care l-a realizat pentru revista Interview! 

Kim Kardashian s-a reinventat
Kim Kardashian s-a reinventat

Kim Kardashian se află într-o dispută cumplită cu fostul soț, Kanye West, care continuă să aducă acuzații foarte grave la adresa fostei partenere de viață. Solistul este de părere că afacerista nu se comportă în mod potrivit cu cei mici și îi expune prea mult atenției publice. Pe de altă parte, Kim susține că Kanye îi hărțuiește familia și încearcă, cu orice preț, să îi creeze o imagine eronată în spațiul public. 

Citește și: Kim Kardashian ar face orice pentru a se menține tânără

Deși conflictul pare departe de a ajunge la final, un lucru este cert! Despărțirea de Kanye a făcut-o pe Kim să strălucească. Vedeta a slăbit considerabil și și-a schimbat look-ul, renunțând la părul lung, brunet, în favoarea unei tunsori moderne și a unei nuanțe de blond platinat. Și-a decolorat și sprâncenele. 

Kim se simte bine în propria piele și radiază încredere! Vedeta a renunțat la haine și la inhibiții pentru a fi protagonista unui pictorial incendiar în cel mai nou număr al publicației Interview, din Statele Unite ale Americii. Kim apare pe copertă, cu posteriorul în prim plan, iar în fundal se observă drapelul Statelor Unite ale Americii. Ediția revistei are un nume sugestiv: „visul american".

Vezi și: Kanye West și Kim Kardashian sunt, din nou, la cuțite 

Kim Kardashian nu are liniște din cauza lui Kanye West 

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit după opt ani de mariaj. Rapperul nu pare să accepte despărțirea și continuă să o discrediteze pe Kim. După separarea de Kanye West, afacerista a avut o scurtă relație cu Pete Davidson.

Nu a ezitat să vorbească public despre fericirea pe care comediantul i-o aduce, însă legătura nu a reușit să treacă testul timpului. Nu este de mirare! Pete Davidson are o reputație de Don Juan. De-a lungul timpului, comediantul a avut relații de scurtă durată cu Kate Beckinsale, Ariana Grande, dar și fiica celebrei Cindy Crawford. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg