Cindy Crawford, la fel de frumoasă ca la 30 de ani. Are aceeași greutate ca în tinerețe!

Este fenomenală! Cindy Crawford, 56 de ani, spune că are aceeași greutate și aceeași siluetă ca acum 25 de ani, când era pe culmile gloriei. Fotomodelul căsătorit din 1998 cu manechinul Rande Gerber a născut de două ori, dar a făcut eforturi uriașe să își respecte programul zilnic de sport.

Cindy Crawford,  sexy și la 56 de ani. Foto: Instagram
Cindy Crawford, sexy și la 56 de ani. Foto: Instagram

Cindy recunoaște că este foarte mândră de fiica ei Kaia, de 20 de ani, care îi calcă pe urme, și a povestit prin intermediul rețelelor sociale că ”trag amândouă de fiare” în sala de forță amenajată la parterul vilei lor de 7,4 milioane $, din Malibu.

În urmă cu doar o săptămână, Cindy a pozat pentru o revistă americană și nu s-a sfiit să apară în costum de baie. Ea ține același regim strict de mai bine de 30 de ani bazat pe multe crudități, își numără caloriile din farfurie, nu bea mai mult de un pahar de vin pe zi, este atentă să se hidrateze și respectă cu sfințenie programul de somn. 

Cindy Crawford, adepta injecțiilor cu botox

Deşi pledează pentru frumuseţa naturală, supermodelul Cindy Crawford a recunoscut că a apelat la mai multe interveţii cu Botox, în trecut, la nivelul feţei.

„Nu am de gând să mă mint singură, după o anumită vârstă, cremele funcţionează pe textura pielii tale, dar pentru a-i reda elasticitatea de odinioară, pot conta doar pe injecţiile cu vitamine, la botox şi la colagen‟ , a spus ea, în urmă cu câteva luni, pentru InStyle.

„Am o viaţă foarte simplă, sănătoasă, care face minuni. Beau multă apă, sunt atentă la ce mănânc şi fac mişcare, dar calitatea pielii mele se datorează chirurgului estetician‟, a completat Crawford.

Cindy Crawford, în industria modei de la 14 ani

Cindy Crawford a debutat în modelling când avea doar 14 ani, după ce două colege au înscris-o fără să ştie la o audiţie pentru o prezentare de modă la un magazin din localitatea natală. Un an mai târziu a apărut pe coperta revistei DeKalb Nite Weekly, iar aceasta a propulsat-o direct la agenţia de fotomodele Elite Model Management, care a lansat-o pe prima scenă a modei la doar 17 ani. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net