Detalii șocante despre Meghan Markle. De ce era văzută ca o „viperă” la palat: „Întâlnirea cu ea a fost terifiantă”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

În 2021, Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a fost acuzată pentru comportamentul său față de angajații Casei Regale. Samantha Cohen, care a servit Casa Regală timp de 20 de ani, a fost desemnată în 2017 să lucreze cu Meghan Markle. După șase luni de colaborare cu Ducesa, Cohen a ajuns la concluzia că aceasta nu înțelegea și nici nu se străduia să înțeleagă protocolul regal.

Meghan Markle. Foto: Geety Images.
Meghan Markle. Foto: Geety Images.

Ce a declarat Cohen despre Meghan Markle

Potrivit declarațiilor lui Cohen, Meghan Markle ar fi avut un comportament de intimidare față de angajați, tratându-i cu asprime și manifestând o atitudine necorespunzătoare statutului său regal. Cohen a descris comportamentul Ducesei ca fiind mai degrabă adolescentin decât adecvat unui membru al familiei regale.

Potrivit unui secretar pentru comunicare al Ducilor de Sussex, trei femei au acuzat-o pe Meghan de tratament dur și comportament intimidant. Conform unui raport, doi angajați ai Casei Regale și-au dat demisia din cauza relației dificile cu Ducesa de Sussex. Unul dintre acești angajați a fost deranjat de tonul nepăcut al conversațiilor cu Meghan Markle.

În fața acuzațiilor, Meghan Markle și Prințul Harry au negat vehement comportamentul inadecvat raportat de angajați. Meghan a catalogat acuzațiile drept încercări de a-i distrage imaginea publică și de a o discredita.

„Nu puteam opri tremuratul, întâlnirea cu ea a fost terifiantă"

Raportul întocmit de Samantha Cohen a evidențiat nivelul de stres major pe care l-a resimțit în relația cu Meghan Markle. Angajații au vorbit deschis despre experiențele lor dificile, unul dintrei ei menționând că întâlnirea cu Ducesa de Sussex a fost terifiantă „Nu puteam opri tremuratul, întâlnirea cu ea a fost terifiantă”, a declarat unul dintre angajații Casei Regale.

În ciuda controversei, Meghan Markle a continuat să se apere, respingând acuzațiile și susținând că acestea au fost motivate politic pentru a-i afecta imaginea publică. Această situație a generat o serie de dezbateri și controverse în cadrul Casei Regale și în media internațională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net