Cine a fost primul soț al lui Meghan Markle. De ce au divorțat cei doi

#Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex, a trecut prin numeroase transformări de-a lungul vieții sale, inclusiv în ceea ce privește aspectul său sentimental. Înainte de a deveni parte a Familiei Regale britanice prin căsătoria cu Prințul Harry în 2018, Meghan a avut o căsătorie anterioară, care a captivat atenția presei și a publicului. Prima sa căsătorie a fost cu producătorul de film Trevor Engelson.

Meghan Markle. Foto: Getty Images.
Meghan Markle. Foto: Getty Images.

Cât a durat căsnicia cu primul soț

Cei doi au intrat în viața conjugală în anul 2011, ceremonia având loc într-un cadru exotic din Jamaica. Totuși, căsnicia lor a fost de scurtă durată, durând doar trei ani, până în februarie 2014. Desigur, o mulțime de priviri curioase se îndreaptă către întrebarea crucială: de ce au divorțat cei doi?

De ce au divorțat cei doi

Relația dintre Meghan și Trevor a fost pusă la încercare încă de la început, în primul rând, din cauza distanței geografice. Meghan Markle, în acea perioadă, era implicată în filmările pentru celebrul serial "Suits" („Costume”) în Toronto, Canada, în timp ce Trevor Engelson își desfășura activitatea de producător de film în Statele Unite ale Americii. Această separare geografică a generat inevitabilele probleme de timp și distanță, afectându-le posibilitatea de a petrece timp împreună și de a construi o relație solidă.

Majoritatea speculațiilor cu privire la motivul divorțului se îndreaptă către impactul carierelor lor asupra vieții personale. Distanța fizică, programul aglomerat și timpul limitat petrecut împreună au contribuit la deteriorarea relației lor. Cu Meghan aflată în plină ascensiune în industria filmului și Trevor focalizat pe proiectele sale din lumea producțiilor, cei doi au ajuns într-un punct în care au simțit că drumurile lor nu mai coincid.

Ce a spus despre despărțirea dintre ei o prietenă a lui Meghan

Cu toate acestea, o prietenă din copilărie a lui Meghan, Nikki Priddy, a adus o altă perspectivă asupra divorțului. Ea a susținut că Meghan era deranjată de faptul că fostul soț îi afecta imaginea publică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net