Mogului Rupert Murdoch divorțează a patra oară! Averea colosală îi este în pricol

Ultima actualizare:

Se anunță un divorț cu scandal în lumea celor mai bogați oameni ai planetei. Rupert Murdoch, deținătorul imperiului media News Corporation și soția sa, Jerry Hall, divorțează după șase ani de căsătorie. 

Rupert Murdoch și Jerry Hall divorțează după șase ani de mariaj Sursă foto: Gettyimages
Rupert Murdoch și Jerry Hall divorțează după șase ani de mariaj Sursă foto: Gettyimages

Uniunea lor a reprezentat o a patra căsătorie pentru Murdoch, care are o avere situată aproximativ 14 miliarde de lire sterline. Pentru Jerry Hall aceasta a fost prima căsătorie oficială. Înainte a avut o relație de 22 de ani alături de Mick Jagger, împreună cu care are patru copii. 

Citește și: Divorțuri celebre. Cele mai scumpe despărțiri din istorie 

Nu se știe dacă domnul Murdoch și domnișoara Hall au semnat un acord prenupțial. Cu toate acestea, Murdoch este cunoscut pentru faptul că ține foarte mult la averea sa pe care o păzește cu sfințenie. Cu cea de-a treia sa soție, Wendi Deng, Murdoch semnase un astfel de contract. 

Murdoch și Hall vor să țină despărțirea departe de ochii publiclului 

Participanții la petrecerea organizată de către Murdoch la începutul săptămânii au remarcat absența domnișoarei Hall. Unul dintre cei prezenți la Serpentine Gallery din Londra a spus luni seară: „Mi s-a părut ciudat că ea nu era acolo. Ea este un fluture social și, în general, ar participa la astfel de funcții. De asemenea, am observat că nimeni din partea ei a familiei nu era acolo, nici prietenii ei".

Așadar, despărțirea dintre Murdoch și Hall s-ar putea să nu fie atât de recentă pe cât am crede. Este clar, însă, că ambii doresc să ținnă divorțul cât mai ferit de gurile rele și de ochii publicului. 

Prietenii lui Murdoch au declarat, sub protecția anonimatului că, la începutul mariajului său cu domnișoara Hall, Murdoch dedica foarte mult timă acesteia, lăsându-i pe fiul Lachlan, succesorul său ales la cârma imperiului media, dar și pe ceilalți copii ai săi, „să se afirme în vârful ierarhiei corporative”.

Vezi și: Rupert Murdoch a demisionat de la conducerea News International Groud Ltd

Proprietățile lui Murdoch includ Sky TV și ziarele Sun și Times. El deține, de asemenea, rețeaua de televiziune americană Fox News și Wall Street Journal, împreună cu mai multe întreprinderi în Australia natală.

Murdoch a cunoscut-o pe Jerry Hall după despărțirea de Deng, în vârstă de 53 de ani, de care a divorțat în 2014, după 14 ani de căsnicie. Întreprinzătoare și investitoare, Deng a ajuns în presa de peste Ocean, în anul 2011, când a pălmuit un bărbat care îi aruncase o plăcintă în direcția soțului ei. 

Nu este clar cât de mult din averea de 14 miliarde de lire sterline a mogulului mass-media poate merge către Jerry Hall. Avocatul Mark Stephens, de la firma Howard Kennedy, a declarat că domnul Murdoch ar fi semnat un acord prenupțial „destul de generos”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
bani jpeg
capsuni freepik jpg
primul teatru oravita jpg
Mihail Sadoveanu (© Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj / Wikimedia Commons)
image png
weekend distractie jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net