Tony Blair şi Rupert Murdoch, război din cauza fostei soţii a magnatului! Cherie Blair a luat foc

Ultima actualizare:

    Rupert şi Wendi Murdoch (FOTO REUTERS)
Rupert şi Wendi Murdoch (FOTO REUTERS)

Încă de la divorţul din iunie, au apărut numeroase zvonuri conform cărora Rupert Murdoch s-a despărţit de soţia sa, Wendi Deng, din cauza unei aventuri pe care femei a avut-o cu fostul premier britanic Tony Blair.

Dar acum presa britanică a scris că prietenia dintre magnatul media şi fostul premier a fost complet distrusă din cauza lui Wendi.

Murdorch, în vârstă de 82 de ani, ar fi aflat că Blair a petrecut mai multe nopţi în casa sa, când el nu era acolo. Wendi, 44 de ani, l-a găzduit pe politician în octombrie anul trecut şi apoi în aprilie.

Însă sursele din aproprierea familiei Blair insistă că cei doi se iubesc încă foarte mult şi că relaţia lor merge extrem de bine. Chiar unul dintre liderii Partidului Laburist a declarat că nu a auzit niciodată de probleme în interiorul cuplului, deşi ar fi trebuit să ştie dacă exista vreo ruptură.

Mai mult, cauza oficială a divorţului dintre magnatul media şi frumoasa lui soţie este că "relaţia normală dintre soţ şi soţie este ruptă complet şi un mai sunt şanse de reconciliere".

În plus, Blair l-ar fi văzut pe Murdoch cu câteva săptămâni înaintea divorţului, iar magnatul nu i-a dat de înţeles că ar fi ceva neînregulă.

Tony şi Cherie Blair

Tony şi Cherie Blair (Foto: Reuters)
Tony şi Cherie Blair (Foto: Reuters)

Dar Cherie, soţia fostului prim ministru, a luat foc la auzul acestor acuzaţii, conform Mirror.co.uk. Atât ea, cât şi Blair sunt furioşi şi nelămuriţi de când au auzit informaţii pe care le numesc complet false, au declarat apropriaţi ai lor.

"Nu a fost deloc uşor. Nu are cum să fie fericită cu astfel de speculaţii publice. Cine ar fi?", a declarat un fost coleg din Downing Street.

Alţi prieteni au insistat că totul e doar o minciună fabricată de Murdoch: "A avansat nişte poveşti ridicole despre Tony şi Wendi care nu sunt deloc reale. Sunt aberaţiile unui om bătrân şi trist".

Dar apropiaţii lui Murdoch au spus că există mailuri multe prea "intime" între Blair şi fosta nevastă a mogulului. Finalul prieteniei dintre Murdoch şi Blair are un motiv bine întemeiat şi magnatul a analizat bine situaţia, conform celor din jurul lui.

Blair şi Murdoch au devenit prieteni buni după ce magnatul a sprijinit Partidul Labourist la ultimele trei alegeri parlamentare din Regatul Unit. Fostul lider laburist a fost chiar naş de botez în 2010 pentru fiica lui Murdoch cu Wendi, Grace.

Murdoch a cunoscut-o pe Wendi în 1997, la Shanghai. Pentru ea, Murdoch a divorţat de soţia sa Anna de la acea vreme, alături de care trăise 30 de ani.

Tony şi Cherie Blair sunt împreună de 33 de ani, când s-a cunoscut într-un autobuz. De atunci, niciunul nu a dat semen că relaţia lor nu ar merge bine şi au fost mereu cuplul perfect în apariţiile publice, inclusiv cele recente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net