Ultima dorință a actriței Anne Heche! Cum a salvat 8 vieți înainte să moară

Ultima actualizare:

Povestea cutremurătoare a actriței Anne Heche continuă să atingă oameni din toate colțurile lumii. De această dată, moartea îndrăgitei vedete de la Hollywood a avut efect uluitor asupra unor persoane. N-o să crezi care a fost ultima dorință a regretatei Anne Heche.

Ultima dorință a actriței Anne Heche! Gestul uluitor făcut de actriță
Ultima dorință a actriței Anne Heche! Gestul uluitor făcut de actriță

Actrița s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, după un accident grav de mașină. În urma incidentului, vedeta a intrat în comă, iar, câteva zile mai târziu, famila a decis să o deconecteze de la aparate.

Vezi și: Actrița Anne Heche, decuplată de la aparate de familie 

Se spune că ai dus o viață bună dacă ai ajutat din plin măcar un om din jurul tău. Ei bine, Anne Heche a făcut un gest uluitor. Ultima dorință a actriței Anne Heche a fost să-și doneze organele. Povestea nu e deloc una simplă.

Poate te interesează: Cutremurător! Ultima imagine cu Anne Heche, cu 20 de minute, înainte de accidentul fatal. Cu cine s-a pozat actrița

Ultima dorință a actriței Anne Heche a fost să-și doneze organele. „A fost de multă vreme alegerea ei”

Conform celor de la Mirror, Anne Heche a ajutat opt oameni care aveau nevoie disperată de un transplant pentru a trăi. Se pare că în încercarea de a găsi persoane care să beneficieze de organele actriței, medicii ar fi întârziat momentul în care trebuia să fie deconectată de la aparate.

„A fost de multă vreme alegerea ei să-și doneze organele", a precizat familia vedetei într-o declarație.

Abia în momentul în care medicii erau gata să efectueze transplanturile s-a putat lua decizia ca aparatul de ventilație mecanică să fie oprit. Nu se știe câte organe au fost donate.

Povestea tragică a lui Anne Heche. Actrița a murit la 53 de ani

Anne Heche, actriță câștigătoare de Emmy și mamă a doi copii, s-a stins la 53 de ani. Vedeta a murit din cauza unui traumatism cranian și a arsurilor grave, după ce s-a izbit cu mașina într-o casă dintr-un cartier rezidențial. 

„Astăzi am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Anne ne va lipsit foarte tare, dar trăiește prin fiii ei frumoși, prin munca ei iconică și prin activitatea ei de susținere a unor cauze.

Curajul de a rămâne mereu în adevărul ei, de a-și răspândi mesajul de dragoste și acceptare va continua să aibă un impact de durată", se arată într-o declarație oferită presei de familia și prietenii actriței, conform Filmnow.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net