Ultima dorință a actriței Anne Heche! Cum a salvat 8 vieți înainte să moară

Povestea cutremurătoare a actriței Anne Heche continuă să atingă oameni din toate colțurile lumii. De această dată, moartea îndrăgitei vedete de la Hollywood a avut efect uluitor asupra unor persoane. N-o să crezi care a fost ultima dorință a regretatei Anne Heche.

anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Ultima dorință a actriței Anne Heche! Gestul uluitor făcut de actriță

Actrița s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, după un accident grav de mașină. În urma incidentului, vedeta a intrat în comă, iar, câteva zile mai târziu, famila a decis să o deconecteze de la aparate.

Vezi și: Actrița Anne Heche, decuplată de la aparate de familie 

Se spune că ai dus o viață bună dacă ai ajutat din plin măcar un om din jurul tău. Ei bine, Anne Heche a făcut un gest uluitor. Ultima dorință a actriței Anne Heche a fost să-și doneze organele. Povestea nu e deloc una simplă.

Poate te interesează: Cutremurător! Ultima imagine cu Anne Heche, cu 20 de minute, înainte de accidentul fatal. Cu cine s-a pozat actrița

Ultima dorință a actriței Anne Heche a fost să-și doneze organele. „A fost de multă vreme alegerea ei”

Conform celor de la Mirror, Anne Heche a ajutat opt oameni care aveau nevoie disperată de un transplant pentru a trăi. Se pare că în încercarea de a găsi persoane care să beneficieze de organele actriței, medicii ar fi întârziat momentul în care trebuia să fie deconectată de la aparate.

„A fost de multă vreme alegerea ei să-și doneze organele", a precizat familia vedetei într-o declarație.

Abia în momentul în care medicii erau gata să efectueze transplanturile s-a putat lua decizia ca aparatul de ventilație mecanică să fie oprit. Nu se știe câte organe au fost donate.

Povestea tragică a lui Anne Heche. Actrița a murit la 53 de ani

Anne Heche, actriță câștigătoare de Emmy și mamă a doi copii, s-a stins la 53 de ani. Vedeta a murit din cauza unui traumatism cranian și a arsurilor grave, după ce s-a izbit cu mașina într-o casă dintr-un cartier rezidențial. 

„Astăzi am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Anne ne va lipsit foarte tare, dar trăiește prin fiii ei frumoși, prin munca ei iconică și prin activitatea ei de susținere a unor cauze.

Curajul de a rămâne mereu în adevărul ei, de a-și răspândi mesajul de dragoste și acceptare va continua să aibă un impact de durată", se arată într-o declarație oferită presei de familia și prietenii actriței, conform Filmnow.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
BeFunky collage (12) jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
regiunile ucrainene unde rusii fac referendumuri foto france24
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg