Un baschetbalist originar din America, fermecat de România: „Mă gândeam că vor fi clădiri abandonate peste tot...”. Ce l-a impresionat profund

Ultima actualizare:

România, o destinație neașteptat de captivantă, a reușit să cucerească inima unui baschetbalist american care și-a îndreptat atenția către țara noastră despre care spune că are nu doar o istorie bogată, ci și peisaje impresionante. Într-un video postat pe Tik-Tok, sportivul dezvăluie impresiile sale despre România, contrazicând stereotipurile și evidențiind farmecul său autentic.

Baschet. Foto: arhiva.
Baschet. Foto: arhiva.

Peisaje uimitoare și castele medievale

Contrar așteptărilor inițiale, baschetbalistul a fost uimit de frumusețea naturală a României. "Când am început să călătoresc în România, mă gândeam că vor fi clădiri abandonate peste tot, că oamenii fac proteste și că va fi o zonă de război, dar acest lucru este departe de adevăr", mărturisește el. Cu munți ce se întind la orizont și păduri verzi ca smaraldul în timpul verii, dar și vârfuri acoperite de zăpadă în timpul iernii, România a devenit pentru el un paradis al naturii.

"Designul arhitectural al clădirilor de aici este ca ceva ce ai vedea într-un film. Sunt literalmente castele medievale aici", spune el, aducând în discuție chiar și castelul lui Dracula.

Integrarea ușoară datorită limbii engleze

O altă surpriză plăcută pentru baschetbalist a fost descoperirea faptului că mulți români vorbesc limba engleză. Aceasta i-a ușurat interacțiunile, facilitându-i deplasările prin țară. "Mă ajută foarte mult că știu limba engleză", recunoaște el, subliniind că a avut norocul să trăiască în Brașov, unde poate conta pe ajutorul adolescenților vorbitori de engleză.

Costuri de trăit accesibile și oportunități unice

Baschetbalistul dezvăluie și beneficiile financiare ale vieții în România. "Costul de trai este extrem de accesibil pentru situația mea, a unui american care locuiește aici", afirmă el. În orașul Brașov, el plătește doar 580 de euro pe lună pentru un apartament cu două dormitoare, oferind o perspectivă interesantă asupra avantajelor economice ale vieții în România.

"Acum, sunt conștient că fiecare țară are problemele ei, dar nu am experimentat nimic rău aici în România. Deci, cam așa arată România în opinia mea", conchide baschetbalistul american, subliniind că experiența sa în această țară a fost una pozitivă și plină de surprize plăcute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net