Ce a găsit o femeie într-o valiză pierdută în aeroport. A achiziționat-o la licitație pentru 80 de lire sterline

O femeie a avut parte de o surpriză de proporții după ce a cumpărat o valiză scoasă la licitație. Individa a dezvăluit pe rețelele de socializare, întreaga întâmplare care i-a adus un câștig financiar neașteptat.

Surpriză pentru o femeie care a cumpărat o valiză la licitație
Surpriză pentru o femeie care a cumpărat o valiză la licitație

Ce a găsit o femeie într-o valiză scoasă la licitație

O femeie din Marea Britanie, pe nume Becky Chorlton, a cumpărat o valiză scoasă la licitație, care fusese abandonată în Aeroportul Heathrow din Londra. Aceasta a dezvăluit ulterior, în mediul online, tot ce a găsit în bagajul pentru care a plătit 80 de lire sterline, transmite Daily Mail.     

În Marea Britanie, reprezentații aeroportului sunt obligați să păstreze obiectele pierdute ale călătorilor, timp de 3 luni. În cazul în care oamenii vor să își recupereze lucrurile, trebuie să plătească o taxă în valoare de 25 de lire sterline. În schimb, dacă nimeni nu vine să le revendice, atunci bagajele sunt încredințate unei case de licitații, lucru care s-a întâmplat și în situația unei femei.

Așadar, individa a achitat suma de 80 de lire sterline pentru valiză, însă s-a trezit câ a câștigat o sumă mult mai mare, potrivit sursei citatate. Becky a publicat pe internet un filmuleț în care le-a arătat internauților ce a găsit în valiză. Se pare că trollerul cu pricina aparținea unei femei, întrucât în el se regăseau rochii, lenjerie intimă, dar și cosmetice.

Becky și-ar putea recupera investiția dacă ar vinde lucrurile din bagaj

Tânăra norocoasă a mai scos din bagaj o geantă care aparține brandului Guess, însă nu în varianta originală. Totuși, după ce aceasta a găsit o valiză albastră Delsey, și-a dat seama că și-ar putea recupera banii investiți, dacă ar vinde obiectul. Este vorba despre o valiză al cărei preț este aproximativ 275 de lire.

Mai mult, Becky a găsit în bagaj și o jachetă de la Tommy Hilfiger, pe care a descris-o ca fiind una dintre cele mai bune articole vestimentare. O astfel de geacă se vinde în prezent cu 100 de lire sterline. Englezoaica le-a arătat internauților că în bagaj se mai aflau câteva bluze noi de la H&M, un sutien sport Puma, dar și o ochie cu etichetă care ar costa 78 de lire sterline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
stanca costesti
image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net