Uriașul din ”Eroi de sacrificiu” s-a transformat în fetiță cu cârlionți. Dolph Lundgren, de nerecunoscut!

Ultima actualizare:

    Dolph Lundgren a intrat în echipa ”Eroi de sacrificiu” în 2011foto: Instagram
Dolph Lundgren a intrat în echipa ”Eroi de sacrificiu” în 2011foto: Instagram

Uriașul din seria de filme ”Eroi de sacrificiu” s-a transformat în fetiță și și-a vopsit și părul! Dolph Lundgren, 63 de ani, care a jucat în filme precum ”Rocky IV” (1985), ”Soldatul Universal” (1992) și a intrat în echipa ”eroilor de sacrificiu” din 2011 s-a transformat radical pentru un nou rol.

Dolph Lundgren în vârstă de 63 de ani a început filmările pentru ”Aquaman 2” în care apare alături de Jason Momoa și și-a surprins fanii cu o transformare radicală. El și-a lăsat părul lung și l-a vopsit în roșu. Actorul suedez de 1,96 metri înălțime glumește pe seama transformării spunând simpatic că se simte extraordinar îmbrăcat în colanți și haine mulate. Uriașul expert în arte marțiale este de nerecunoscut, însă este fericit pentru că în următorii doi ani  va avea de muncă. În paralel cu filmările pentru ”Aquaman” care va fi lansat cel mai probabil anul viitor, el lucrează alături de prietenii săi Sylvester Stallone și Jason Statham la un nou film din seria ”Eroi de sacrificiu”.


    Ce transformare! Cu părul lung, vopsit în roșu și în colanți, Lundgren e gata să înceapă filmările la ”Aquaman 2”foto: Instagram
Ce transformare! Cu părul lung, vopsit în roșu și în colanți, Lundgren e gata să înceapă filmările la ”Aquaman 2”foto: Instagram

Citește și:

Cum a ajuns Dolph Lundgren să facă sex cu o femeie cu aproape 40 de ani mai tânără

Între pozele astea au trecut 32 de ani

Dolph Lundgren, avere de 18 milioane $

Dolph Lundgren, acum în vârstă de 63 de ani, s-a născut la 3 noiembrie în Spanga, Suedia. Numele lui real este Hans Lundgren. El a fost însurat cu Peri Momm, între 1991 și 1992 și cu Anette Qviberg, între 1994 și 2011. Are două fiice, pe Ida, de 25 de ani și pe Greta, de 19 ani, rezultatul iubirii cu Anette Qviberg. Lundgren este expert în arte mațiale, are o înălțime de 1,96 metri și a strâns o avere de 18 milioane de dolari. Cunoscut pentru rolurile de dur din filme, el a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude van Damme și Sylvester Stallone.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png