Zendaya, schimbare radicală de look! Cum arată acum actrița

Zendaya (27 de ani) a fost prezentă marți la premiera noului ei film, „Challengers”, în Sydney, Australia. Vedeta, care are o avere de 22 de milioane de dolari, a purtat o rochie verde și a atras atenția cu o culoare mai deschisă a părului.

Zendaya, într-o rochie argintie
Zendaya a renunțat la culoarea ei naturală de păr (Foto: Profimedia)

Ani la rând, vedeta a fost șatenă și brunetă, însă acum și-a dorit o schimbare radicală și s-a făcut blondă. Rochia decoltată de la Loewe, cu paiete verzi, a avut un design personalizat și a prezentat o grafică impresionantă a unui jucător de tenis care lovește o minge.

Ținuta a avut o legătură directă cu filmul, în care ea are rolul unei foste jucătoare de tenis prinsă într-un triunghi amoros între soțul ei și fostul ei iubit.

Zendaya într-o rochie verde, la premiera Challengers. Australia martie 2024
Zendaya s-a făcut blondă (Foto: GettyImages)

Zendaya și-a completat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante și a păstrat paleta de culori verzi cu un fard de pleoape îndrăzneț în aceeași nuanță.

Zendaya are o siluetă de invidiat. Iată cum se menține în formă

Zendaya nu urmează o dietă extem de strictă din punct de vedere caloric. De-a lungul timpului, ea și-a păstrat silueta de model, deși nu a ținut un regim alimentar specific. Vedeta, care este vegetariană de mulți ani, a declarat că dimineața uită să mănânce, dar atunci când o trage cineva de mânecă să o facă, preferă la micul dejun clătitele cu ciocolată. 

La prânz, Zendaya mănâncă supe instant cu noodles. La cină, Zendaya consumă salate și, aproape mereu, înghețată.

În general, se ține departe de mâncările de tip fast-food, dar asta nu înseamnă că nu se atinge de ele niciodată. Uneori, îi place să mănânce cartofi prăjiți și hamburgeri vegetarieni la restaurantele fast-food. 

Zendaya  este actriță, cântăreață și model. Ea se iubește din anul 2017 cu actorul britanic Tom Holland (27 de ani). Deși relația lor este cât se poate de serioasă, nu sunt logodiți și nici nu au de gând să facă nunta prea curând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net