Actorul român care a primit cadou un curcan viu și, în loc să-l gătească, l-a pus la loc de cinste pe balcon. Ce a pățit pasărea

Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori români din toate timpurile! Toma Caragiu a avut parte de o carieră incredibilă, iar chiar și în ziua de astăzi, actorul încă rămâne un nume îndrăgit de români.

Toma Caragiu a primit un curcan viu
Toma Caragiu a primit un curcan viu

Povestea lui Toma Caragiu începe în Grecia, pe 21 august 1925. Actorul s-a născut la Hrupiști, iar de abia în anul 1928, familia lui se stabilește în România, în Doboregea, însă, în cele din urmă, va ajunge să locuiască în Ploiești. Toma Caragiu continuă școala gimnazială în acest oraș, unde va începe și liceul.

De-a lungul carierei sale impresionante, Toma Caragiu a jucat atât în comedii, cât și în drame. În anul 1971, actorul este premiat pentru modul în care a interpretat rolul lui Romeo, iar în același timp, revista „Flacăra” spune despre Toma Caragiu că este cel mai bun actor român de teatru.

Toma Caragiu a primit cadou un curcan viu

Pasărea a sărit peste balustrada balconului / foto: Pexels
Pasărea a sărit peste balustrada balconului / foto: Pexels

Un episod de-a dreptul hilar i-a avut ca personaje principale pe Toma Caragiu și, deși poate suna bizar, un curcan! Actorul ar fi primit curcanul în dar de la un prieten, alături de toate sfaturile necesare pentru a-l putea transforma într-o masă delicioasă. Toma Caragiu primește curcanul, iar apoi își invita la masă o mulțime de prieteni, iar unul dintre aceștia chiar îi promite că va sacrifica curcanul pentru masă.

Cu toate acestea, după ce ajunge în apartamentul său din Ploiești, de la etajul 3, Toma Caragiu duce curcanul pe balcon, iar apoi îl urmărește toată noaptea, pentru a vedea cum doarme. A doua zi dimineață, actorul iese pe balcon, însă pasărea se sperie și, spre șocul lui Toma Caragiu, sare peste balustradă!

Curcanul buclucaș nu a fost singurul animal din casa lui Toma Caragiu! Actorul a avut și un câine pe care l-a iubit enorm, un caniș negru, pe nume Puși. Atunci când era acasă, artistul obișnuia să scrie poeme, iar datorită talentului său, el este amintit cu drag chiar și în ziua de astăzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
lidia buble instagram jpg
alex bogdan nunta jpg
cub amalia enache png
banner survivor
Banner Viva
Vedeta Heidi Klum jpg
angelina jolie vivienne jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net