Actrița româncă râvnită de mulți, dar care a iubit același bărbat timp de 60 de ani: „Unul mi-a oferit cocoșei de aur”

Considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe care au apărut pe sceana teatrului românesc, Carmen Stănescu are o poveste de viață aparte. Pe lângă faptul că și-a construit o carieră strălucitoare, a fost norocoasă și pe plan amoros: întreaga viață s-a dedicat unei singure iubiri - cea față de soțul său. 

Carmen Stănescu / foto: Facebook
Carmen Stănescu / foto: Facebook

Carmen Stănescu a fost curtată de nenumărați bărbați, dar a ales să rămână demnă în fața dragostei. Și-a dedicat viața și iubirea soțului său și nu s-a lăsat influențată de gesturile nebunești ale bărbaților care o curtau. 

Carmen Stănescu, îndrăgostită toată viața de un singur bărbat 

Carmen Stănescu a fost etalonul regalității și frumuseții în cariera teatrală care a durat mai bine de șase decenii. Artizana a fost curtată, grație frumuseții și aerului elegant, de o serie de nobili, pe care i-a refuzat într-o manieră grațioasă. 

Nimic nu a fost mai puternic în fața iubirii pe care i-a purtat-o bărbatului care i-a stat alături vreme de 60 de ani - actorul Damian Crâșmaru. 

S-au cunoscut în anul 1955, pe vremea când ea avea 30 de ani și o carieră de mare anvergură. Întâlnirea lor a fost pusă pe seama destinului: atât ea, cât și el, s-au cunoscut prin prisma meseriei. 

Damian era rezerva partenerului principal al actriței din piesa de teatru „Doamna nevăzută”, de Calderon de la Barca. Gabriel Dănciulescu. Cei doi au interpretat rolul unor îndrăgostiți. În anul 1957, cei doi s-au căsătorit în civil București. În anul 1961 ajungeau să se cunune religios la Sinaia. 

Căsnicia lor a fost plină de momente de fericire pură, cu toate că anumite cumpene nu au lipsit din peisaj. Au fost căsătoriți vreme de șase decenii și niciodată nu au renunțat la iubirea care i-a consacrat. 

„Damian Crâşmaru avea 24 de ani şi abia terminase studiile, ca şef de promoţie. În spectacol, avea să joace rolul celui care se îndrăgostea de personajul interpretat de mine”, își amintea actrița acum ani în urmă. 

„Într-o pauză, la repetiţie, el avea o chiflă cu şuncă, iar eu, cum sunt gurmandă, probabil că aşa căscam nişte ochi la şunca lui, încât mi-a oferit-o.

El e cu şase ani mai mic şi mă văzuse jucând şi mă aprecia, dar de îndrăgostit cred că s-a îndrăgostit văzând că mâncam cu atâta poftă”, mai spunea ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net