Alex Bodi și Ema Uta, cuplul bombă de la botezul fiului lui Mihai Costea

Ultima actualizare:

    Alex Bodi, alături de Mihai Costea și Adelina Nica, la botezul micuțului Zianfoto: Instagram
Alex Bodi, alături de Mihai Costea și Adelina Nica, la botezul micuțului Zianfoto: Instagram

A fost botez mare, în weekend, în lumea fotbalului! Mihai Costea, fostul iubit la Danielei Crudu, și-a botezat copilul pe care-l are cu manechinul Adelina Nica. Nașul băiețelului Zian Alexandru a fost nimeni altul decât omul de afaceri Alex Bodi, care s-a dat în spectacol cu una dintre noile sale cuceriri!

Petrecere mare, weekend-ul trecut, în București! Alex Bodi a fost nașul băiețelului fotbalistului Mihai Costea. Nilă și-a botezat fiul pe care îl are cu manechinul Adelina Nica, care este iubita fotbalistului după eșecul răsunător pe care acesta l-a avut cu Daniela Crudu, pe vremea când activa la Steaua lui Gigi Becali.

Alex Bodi, sărut fierbinte cu Ema Uta!

În centrul atenției la petrecere nu a mai fost însă Nilă, ca în alte dăți, ci nașul Alex Bodi, care și-a scos în lume noua cucerire. Make-up artistul-ul vedetelor, Ema Uta, este curtată insistent de Bodi de mai multă vreme. Se pare însă că abia acum aceasta ar fi cedat insistențelor lui Alex Bodi. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri la petrecere. Pe una dintre filmările postate de Adelina Nica, iubita lui Mihai Costea, pe Instagram, cei doi sunt surprinși în timp ce se sărutau de mama focului. La petrecere fusese invitată și Bianca Drăgușanu, bună prietenă cu logodnica lui Mihai Nilă, însă aceasta a refuzat să vină ca să nu dea nas în nas cu fostul soț, Alex Bodi.


    Ema Utafoto: instagram
Ema Utafoto: instagram
image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg