Ce cameră sanctuar păstrează Laurentiu Duță, sub cheie, la părinți acasă? «E plin de ursuleți…»

Amintirile îl chinuiesc, vorba cântecului, pe Laurențiu Duță! Acesta n-a reușit să părăsească orașul natal, Constanța, pentru a se muta în Capitală, deși a încercat de două ori. În casa părințior săi, Duță ține, sub cheie, o cameră sanctuar ce datează din perioada de glorie a trupei 3 Sud Est, plină ochi cu ursuleții oferiți de către fete la concerte!

Laurentiu Duta jpeg
Laurențiu Duță nu dă Constanța pe București Sursa: Facebook

Laurenițu Duță nu s-a îndurat să arunce cadourile primite de la fete în perioada de glorie, din anii 2000, a trupei 3 Sud Est. Artistul ne-a dezvăluit că are în casa părinților săi, de la Constanța, o cameră plină ochi cu ursuleți, primiți de la fete la concerte. Până și Alexandra Stan i-a dat unul, când era doar o puștoaică.

“Au îmbătrânit și ursuleții!”

Chiar există în continuare camera cu ursuleți în casa părinților mei, unde a mai rămas doar tata. Undeva a rămas camera cu ursuleți din perioada noastră de glorie. Au îmbătrânit și ursuleții, au 25 de ani. Trofeele nu le țin în aceeași cameră. Trofeele sunt la mine, în birou”, a mărturist artistul, pentru Click!.

Citeşte şi: FOTO Mai tineți minte cum arătau membrii formației 3 Sud Est la începuturile carierei? "Înapoi prin amintiri"

De ce nu se dă mutat la Capitală? A avut două tentative eșuate!

Laurențiu Duță a încercat de două ori să se mute din Constanța, orașul său natal, în Capitală. De fiecare dată însă, ceva l-a tras înapoi la malul mării, acolo unde locuiește împreună cu toată familia.

stanga
dreapta
duta fiica JPG
duta familie JPG
duta mare JPG
duta sotie fiica JPG
duta parinti JPG
laurentiu duta 3 sud est jpeg
5 laurentiu duta la spital in seara de dinaintea concertului ce a patit componentul trupei 3 sud est 2 size24 jpg jpeg
1 ianula duta 5 jpg jpeg
laurentiu duta fata 2 jpeg

Am încercat să vin și în București, am avut două tentative. Una chiar la începutul carierei noastre. Am vrut să rămânem în București atunci, dar nu am rezistat decât trei luni. A venit însă vara și ne-am întors la Constanța, pentru că toată lumea vara e la Constanța și, în toamnă, nu ne-am mai întors. Pentru că au început concertele, era chiar primul nostru an de 3 Sud Est.

Apoi am mai avut o tentativă să mă mut în Capitală. Acum câțiva ani mi-am cumpărat un apartament în București. După un an și jumătate, am constatat că nu stăteam decât o zi la câteva luni acolo, așa că am renunțat la idee și l-am vândut.

Pe pandemie, cel mai greu a fost că nu am putut să ne desfășurăm activitatea, să cântam. Asta a fost cea mai mare pierdere, atât emoțională, adică întâlnirea cu oamenii, dar și traiul nostru de zi cu zi, că noi din asta trăim, ne câștigăm pâinea. În schimb, am câștigat mai mult timp alături de cei dragi, ca toată lumea de altfel”, ne-a mai spus liderul trupei 3 Sud Est.

Laurenţiu Duţă are o fată de 14 ani

Laurențiu Duță, liderul trupei 3 Sud- Est, are o familie superbă, pe care o ține însă departe de lumina reflectoarelor. Solistul este căsătorit cu Ianula Duță, profesoară de biologie la o școală gimnazială. Laurențiu și Ianula s-au căsătorit în anul 2006 și se cunosc din copilărie. Cei doi au împreună o fiică, pe Lorena, în vârstă de 14 ani.

Trupa Trei Sud Est a luat ființă pe 17 septembrie 1997. Încă din primii ani de activitate în industria muzicală, cei trei membrii ai formației au început să cunoască succesul. Trupa a devenit rapid una dintre cele mai de succes formații românești, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș fiind supranumiți „Regii muzicii dance“.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
1 carmen tanase jpg jpeg
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg