3 Sud Est, tragedie după tragedie! Laurentiu Duță: „Am rămas toți trei fără mame”

#Exclusiv Click!

Tragediile s-au ținut lanț, în ultimii ani, în sânul trupei 3 Sud Est! De Învierea Domnului, Viorel Șipoș și-a pierdut cea mai dragă ființă, pe mama Maria. Este a treia tragedie din sânul trupei 3 Sud Est, după ce atât Laurențiu Duță, cât și Mihai Budeanu și-au pierdut, pe rând,mamele. Unul în 2017, iar altul chiar anul trecut, în perioada pandemiei.

cub laurentiu duta png

Viorel Șipoș și-a pierdut cea mai dragă ființă, pe mama Maria, chiar de Înviere. Solistul și-a înmormântat mama chiar a doua zi de Paște, tragedia lovindu-i pe neașteptate.

Și Laurenţiu Duţă și-a pierdut mama, pe Ioana Duță, în urmă cu cinci ani. Femeia s-a stins din viață după o suferință îndelungată, în ziua pe 8 mai 2017.

Mama lui Mihai Budeanu a murit și ea, anul trecut, în ianuarie, în plină pandemie. Femeia a făcut stop cardiorespirator, după ce și-a neglijat diabetul de care suferea.

Trebuie să recunoaștem că nu mai suntem tineri. Am trecut de 40 de ani, părinții noștri au trecut de 70, trebuie să acceptăm că se mai întâmplă și lucuri nedorite. Nici unul dintre noi nu mai avem mame.

După ce Mihai a trecut prin ce a trecut, la scurt timp și mama lui Mihai s-a dus, anul trecut s-a stins din viață. Acum a lui Vio...Mama mea, acum cinci ani.

Suntem urmăriți în plan personal de ghinioane! Dar viața merge înainte pentru noi, pentru copiii noștri!”, a declarat Laurențiu Duță, pentru Click!

„Mihai a fost pe muchie de cuțit!”

De departe însă, cea mai grea încercare din sânul trupei cu sute de mii de fani în anii 2000, a fost cea de anul trecut, atunci când Mihai Budeanu a avut nevoie de plasmă pentru a fi salvat de medici din gheareale virusului Sars Cov 2.

Laurențiu și Viorel s-au temut atunci că-și vor pierde colegul. Au fpst momente dramatice, pe care toți trei vor să le uite cât mai repede, ca și cum nu s-ar fi întâmplat niciodată.

Mihai a trecut printr-o cumpănă foarte mare, a avut o formă severă de Covid. A fost pe muche de cuțit, dar a avut șansă și am avut șansă și noi toți colegii lui. Astăzi , Mihai e bine și cântă la fel de frumos.

Acum ne-am revenit. Trupa și-a reluat concertele, și în afara țării. Bine că au trecut toate momentele astea dificile!”, ne-a mai spus Laurențiu.

Mihai Budeanu, la un pas de moarte

Pe 20 noiembrie 2020, colegii de trupă au anunțat pe rețelele de socializare că Mihai Budeanu (44 de ani), solistul trupei 3 Sud Est, se află în internat în stare gravă la ATI, acesta fiind infectat cu virusul Sars Cov-2.

Medicii i-au dat, atunci, artistului numai 5 la sută șanse de supraviețuire, acesta necesitând, într-un final, tratament cu plasmă. După trei săptămâni de agonie pe patul de spital, Mihai Budeanu a ieșit învingător în lupta cu virusul, în urma tratamentului minune prescris din America de către medicul Ion Alexie.

Am stat acasă 10 zile după ce m-am infectat, am luat antibiotic, dar oxigenul scădea, nu mai aveam gust miros. Când a venit Salvarea, saturaţia oxigenului era undeva la 40-50 la sută.

Mi l-au ridicat cu butelia de oxigen, ca să poată să mă transporte la spital. Am avut totuşi noroc că nu am ajuns să fiu intubat. Am fost pe muchie de cuţit!”, a povestit solistul, pentru Click!

3 Sud Est, supra-numiți „Regii muzicii dance“

3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“.

Formația, compusă din Laurețiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, s-a desființat în anul 2008, reunindu-se, însă, oficial pe 28 februarie , odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net