Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, cu gaura în pantof la o negociere de album: «Îi ieșea ciorapul!»

Invitați în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, membrii trupei 3 Sud Est, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, au vorbit despre începuturile lor în muzică, dezvăluind cum au ajuns să inființeze formația îndrăgită de atâția români. Printre explicațiile lor s-a strecurat și o întâmplare amuzantă, din timpul unei negocieri cu un reprezentant al unei case de discuri.

image
3 Sud Est, în podcastul lui Cătălin Măruță Foto: Captură Video

Pe vremea când încă nu formau trupa 3 Sud Est, cei trei au povestit cum s-au dus să vorbească cu un reprezentant al unei case de discuri. În ziua respectivă ploua, iar Viorel a dezvăluit cum colegul lui, Laurențiu, se tot plângea că sunt multe bălți de apă formate pe jos. Deși inițial nu a înțeles, ulterior, când au ajuns la studio, acesta a povestit, amuzat, cum „i-a picat fisa” imediat.

3 Sud Est, întâmplare amuzantă la începutul carierei lor

Ploua și Laur tot zicea: «Ah, ce rece e». Și eu tot nu înțelegeam, credeam că ploaia care cade pe el e rece. (..) La un moment dat, sătul de atâtea negocieri, Laur a pus picior peste picior și a zis: «Pentru noi nu e vorba de bani» și atunci m-am uitat și am văzut că avea o gaură în pantof, de unde îi ieșea ciorapul, plin de pământ.

Mă gândeam să nu se ridice și omul ăla să-l vadă, îi tot făceam semne.”, a povestit Viorel, amuzat până peste poate și de ironia situației: Laurențiu care sugera că nu de bani ar fi avut nevoie, în timp ce pantoful său era găurit. 

stanga
dreapta
trei sud est (3) jpg
laurentiu duta 3 sud est jpeg
5 laurentiu duta la spital in seara de dinaintea concertului ce a patit componentul trupei 3 sud est 2 size24 jpg jpeg
3 sud est jpeg
3 sud est jpeg
3 sud est 0 jpeg

Cu cât erau plătiți cei trei cântăreți la începutul carierei lor

Deși acum sunt cunoscuți în toată țara și au avut parte de mii de concerte de-a lungul carierei lor, la început, cei trei au dezvăluit că primeau sume extrem de modeste pentru prestațiile lor de pe scenă.

Noi am urcat niste trepte, niste etaje grele, nu am devenit faimoși peste noapte. Câștigam 200 de lei pe atunci, la concerte, și îi împărțeam la trei.”, au mai explicat ei.

Cum a luat naștere trupa 3 Sud Est

Vizita la respectivul studio a fost însă de bun augur, deoarece producătorul respectiv le-a sugerat să-și formeze o trupă. Așa a apărut și prima lor melodie, „Ai plecat”, care a devenit la scurtă vreme și un hit. Fiind ulterior invitați la radio pentru a-și promova piesa, cei trei nici măcar nu aveau un nume pentru formația lor. Au fost prezentați, la început, drept TFN ( Trupa Fără Nume).

Pe drum, înapoi spre casă, am zis să ne gândim la un nume. Și dintr-un joc de cuvinte a apărut numele. A venit unul cu idee, altul cu alta idee și așa a apărut 3 Sud Est.”, au mai explicat artiștii.

Citește și: 3 Sud Est, super concert la 25 de ani de la înființare. Ce familii frumoase au cei trei soliști!

La început, ei activau drept Laurențiu Duță și Original Dance, ceilalți doi membri fiind doar dansatorii cântărețului. În paralel, Viorel și Dan aveau însă o trupă de hip-hop, denumită AV 37.

Se pare că cel care a venit cu ideea ca cei doi să înceapă să și cânte alături de el a fost chiar Laurențiu Duță, care și-a împărțit celebritatea cu colegii săi.

Era moda trupelor de tipul Backstreet Boys. Și a venit Laurențiu cu ideea să facem o piesă. Noi, bucuroși ca din dansatori să devenim cântăreți....”, a mai adăugat Viorel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg