Asalt la Alex Bodi! Ce mai sar admiratoarele pe el, pe stradă! Imagini demențiale surprinse de paparazzi!

#Exclusiv Click!

Alex Bodi e, mai nou, idolul femeilor din oraș! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns mai celebru și decât amicul său, fotbalistul Mihai Costea, alias Nilă. Bodi a ajuns să fie asaltat de adimiratoare pe stradă, care îi cer să se pozeze cu ele. Bodi, galant, nu refuză nimic!

cub alex bodi mihai costea png
Alex Bodi și Mihai Costea ies împreună în oraș Sursa: Click !

De când înșiră vedete pe bandă rulantă, Alex Bodi a ajuns el însuși vedetă prin oraș. Omul de afaceri de la Mediaș atrage atenția admiratoarelor oriunde se duce.

Zilele trecute, paparazzii Click l-au surprins pe șarmantul om de afaceri ieșind la restaurant împreună cu unul dintre amicii săi foarte buni, fosta perlă a lui Gigi Becali, ex-stelistul Mihai Costea, zis și Nilă.

Cei doi fac furori pe la petreceri împreună, iar Bodi a ajuns să aibă un succes la femei mai mare decât fostul iubit la Cruduței, Mihai Costea. Așa se face că, după ce au luat împreună prânzul la un restaurant de lux din zona de Nord a Capitalei, Bodi și Nilă au ieșit, bine-dispuși, din local.

stanga
dreapta
bodi paprazzi 2 jpg
bodi paprazzi 4 jpg
bodi paparazzi jpg
alex bodi ema uta webp
alex bodi bianca dragusanu jpeg
alex bodi privet jet avion jpeg
bodi fetite (9) jpg
bodi fetite (5) jpg

L-a întrecut pe Nilă!

La un moment dat însă, o admiratoare extaziată s-a dus glonț către Alex Bodi, solicitându-i acestuia o poză împreună cu ea, tocmai bună de afișat pe rețelele de socializare. Și, ce să vezi, omul de afaceri a fost foarte jovial și zâmbăreț cu admiratoarea și chiar a acceptat să facă fotogafia cu ea, semn că celebritatea nu îl supără deloc.

"Era o fată care își dorea, săraca, de mult o poză cu mine. E o fetiță așa blonduță. Am făcut vreo două poze cu ea",  a declarat Alex Bodi, contactat de Click! 

Prin urmare, atenția femeilor chiar îl măgulește pe Alex Bodi, care i-a luat fața până și fotbalistului Mihai Costea, ieșit total din vizorul opiniei piblice după ce s-a despărțit de fosta asistentă tv, Daniela Crudu.

După ce s-a pozat cu admiratoarea în cauză, Bodi s-a urcat în boildul lui de fițe și a demarat în trombă spre locuința sa din zona Tunari.

S-a despărțit de Ema Uta, din caza Iuliei Sălăgean!

Alex Bodi este un adevărat magnet pentru femeile celebre și frumoase. Omul de afaceri își permite acum să pozeze la liber cu admiratoarele, nu de alta dar a rămas, din nou, singur cuc, după despărțirea de make-up artistul Ema Uta.

Deși s-ar fi crezut că milionarul și-a găsit aleasa în persoana Emei Uta, iată că, recent, aceștia au luat-o, brusc, pe drumuri separate. Click! a dezvăluit atunci că ruptura dintre cei doi, care, în ultima vreme o țineau numai în vacanțe de lux, ar fi intervenit tocmai din cauza fostei soții, Iulia Sălăgean, care ar fi stârnit gelozia cruntă a Emei Uta.

Afaceristul s-a întâlnit la Mediaș cu fosta soție, Iulia, de dragul fiicei lor, Selena, fapt care i-a pus capac Emei Uta, aceasta rupând relația cu Bodi după o serie de crize de glozie.

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta, despărțiți de Iulia Sălăgean. Crizele de gelozie și o ceartă zdravănă a produs ruptura

image
Bodi a petrecut Paștele, cu familia, la Madrid Sursa: Instagram

Bodi, Paște la Madrid cu familia

Cum a rămas singur de Paște, Alex Bodi a dat o fugă în Spania să petreacă Sărbătorile alături de cei dragi sufletului său. După cum se știe, familia lui Bodi locuiește în Spania, la Madrid, așa că afaceristul a avut parte, în sfârșit, de momente de liniște, în sânul familiei, alături de părinții și de fiica lui, Chaqueline.

Părinții lui Alex Bodi și-au construit o nouă viață în Spania și nu mai vor în ruptul capului să se întoarcă în țară. Mama afaceristului este menajeră la o familie de avocați spanioli, iar tatăl său este angajat ca inginer la o firmă din Spania.

Alex Bodi a intrat în vizorul opiniei publice după relația cu Bianca Drăgușanu, cu care a fost căsătorit timp de câteva luni. De atunci, Alex Bodi a jonglat cu mai multe iubite, mai toate celebre, precum Daria Rodionova, Justina Gradek sau Ema Uta.

Afaceristul are la activ două mariaje, primul cu Raluca Alexandra, iar al doilea cu Bianca Drăgușanu. Din prima căsătorie, afaceristul are o fată, pe Chaqueline, care locuiește împreună cu Raluca în Spania, iar dintr-o altă relație, cea cu Iulia Sălăgean, are o fată pe nume Selena.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp