Alexandra Bodi, „regina” TikTok-ului, denunțată la Protecția Copilului. Ce a fost în stare să facă în ultimul clip de față cu fiica sa minoră

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexandra Bodi, care este urmărită pe TikTok și Youtube de milioane de oameni, a uimit cu un nou video postat pe internet! Influencera s-a filmat în timp ce vorbea vulgar de față cu fiica ei minoră. Limbajul trivial folosit este de nedescris, motiv pentru care mai multe persoane au sesizat autoritățile, în special Protecția Copilului.

Alexandra și Ionuț Bodi   FOTO: spynews.ro
Alexandra și Ionuț Bodi FOTO: spynews.ro

Imposibil de reprodus cuvintele care i-au ieșit din gură Alexandrei Bodi! Timp de 30 de minute, femeia înjură ca la ușa cortului, iar fetița ei repetă multe dintre cuvintele care au nevoie de „beep” în public. Șocant este că se amuză foarte tare în timp ce vorbește foarte vulgar, iar copila îi ține isonul.

Uimitor este că Alexandra Bodi este o persoană foarte populară pe TikTok și YouTube, unde are mii de urmăritori. De data acesta, ea este foarte nervoasă pe „impresarul” ei, așa cum îl numește pe un anume Cristian Farcaș, și îi adresează înjurături atât lui, cât și cumnatului acestuia.

Culmea este că, pe lângă oamenii care îi scriu să înceteze să mai vorbească vulgar de față cu copilul, amenințând-o că vor sesiza Protecția Copilului, există multe persoane care o susțin! Mesajele de încurajare curg pe chat, urmăritorii amuzându-se pe seama celor auzite.  

Ministerul Familiei a declanșat o anchetă

Click! a făcut o sesizare la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Ministrul Gabriela Firea a solicitat Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție o anchetă în urma imaginilor apărute în spațiul public în care o femeie folosește un limbaj suburban în timpul unei discuții online la care a asistat și un copil.

În acest caz, Ministerul  Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin ANPDCA, va solicita Poliției identificarea persoanei în cauză, iar reprezentanții DGASPC din județul unde aceasta are domiciliul vor declanșa o evaluare pentru a se lua măsurile necesare în acest caz.”, ne-a declarat George Ciubotaru, purtătorul de cuvânt al MFTES.     

Cine este Alexandra Bodi

Alexandra Bodi este o tânără din Mureș care a devenit populară pe rețelele de socializare în urmă cu aproximativ doi ani, când a fost supranumită și Regina TikTok-ului. Ea nu s-a sfiint să-și expună public viața modestă pe care o duce împreună cu soțul său, „Regele TikTok-ului”, Ionuț Bodi și fetița Daria. Aceștia trăiesc într-o casă sărăcăcioasă, unde au făcut zeci de filmulețe și le-au postat pe internet.       

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net