Cătălin Botezatu, declarații picante despre femeile din viața lui. Ce spune despre Tania Budi și Bianca Brad

Ultima actualizare:

    Cătălin Botezatu și Tania Budi
Cătălin Botezatu și Tania Budi

O viață tumultuoasă! Cătălin Botezatu și-a pus sufletul pe tavă în cel mai recent interviu pentru Denise Rifai, la Kanal D. Creatorul de modă a vorbit despre femeile din viața lui, iubite sau prietene, și a recunoscut relația cu femeia alături de care a petrecut 7 ani, Dana Opsitaru.

"Am iubit-o cu adevărat și o iubesc încă, pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a mărturisit Cătălin Botezatu. Totodată, Botezatu a dezmințit relația cu Bianca Brad, fostă Miss România, însă a recunoscut că a fost îndrăgostit de Tania Budi.

Cătălin Botezatu: "Bianca Brad nu a fost iubita mea"

"Am iubit multe, multe femei și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modelling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a mărturisit creatorul de modă. Nu a fost căsătorit niciodată și nu exclude acest moment din viața lui. Celebrul designer a fost dezamăgit destul de mult în amor. "Iubesc foarte mult și foarte profund, dar acum nu iubesc pe nimeni. Îmi place să dăruiesc iubire din toți rărunchii mei, dar uneori nu ai cui. Întodeauna o să fiu un bărbat liber, chiar dacă voi fi căsătorit”, a concluzionat Botezatu, la Kanal D. 

Citește și:

Cătălin Botezatu, detalii teribile despre cele 3 tentative de sinucidere. Cine e femeia pentru care și-a tăiat venele

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg