Cătălin Zmărăndescu, desființat de propriul fiu, după apariția la Survivor România 2022

#Survivor România
Ultima actualizare:

Faimosul Cătălin Zmărăndescu a fost desființat de propriul fiul, într-o postare pe TiTok. Mihai a publicat un clip în care a comentat apariția tatălui său la Survivor România. Din păcate, cuvintele folosite de tânăr nu sunt deloc încurajatoare pentru concurentul show-ului de la Pro TV, care se află în Republica Dominicană de câteva zile, în competiția sportivă.

Cătălin Zmărăndescu și Mihai, fiul lui. Sursa foto: arhivă
Cătălin Zmărăndescu și Mihai, fiul lui. Sursa foto: arhivă

Cătălin și Mihai Zmărăndescu nu sunt în cele mai bune relații. Cei doi s-au certat în urmă în urmă cu câțiva ani, tânărul reproșându-i că nu și-a îndeplinit rolul de tată și că în interviuri spune că are doar doi copii, când de fapt are patru. Doi din prima căsătorie, doi din a doua.

Sunt mai bine de trei ani de când faimosul de la Survivor România 2022 nu mai vorbește cu Mihai Zmărăndescu, însă asta nu l-a împiedicat pe vlogger să lase un mesaj pentru tatăl său prin intermediul TikTok și Instagram.

Astfel, după ce Cătălin Zmărăndescu a intrat în conflict cu alți participanți din competiția sportivă de la Pro TV, acesta a fost dur criticat de oameni, dar și de familie. Mihai, fiul lui, și-a spus categoric părerea despre comportamentul faimosului din emisiune.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de propriul fiu, după apariția la Survivor România 2022

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Însă acum, prin prisma emisiunii ”Survivor România”, unde domnul Cătălin Zmărăndesci s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo, și-a dat cu tesla în cap, pentru că acum nu îi mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, îi știe caracterul toată țara, în momentul acesta. Pentru că l-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri pe TJ Miles și să nu recunoști că l-ai înjurat?! Toată echipa susține că l-a înjurat pe TJ Miles și el nu recunoaște.

O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii, la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Dar, na, niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede doar prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul, să rămâi acolo, să vadă lumea din ce în ce mai mult, cum ești tu ca om, dragă, tată! Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre, că o să te iubească toată țara. Cei care ați zis de mine chestii nasoale, vă pup!”, a spus Mihai  Zmărăndescu pe TikTok.

Fiul faimosului de la Survivor România nu s-a oprit la TikTok și a lăsat comentarii la adresa tatălui său și pe Instagram. „Cătăline, mare greșeală că te-ai dus la Survivor, acum nu îți mai știu caracterul doar oamenii pe care i-ai ruinat, ți-l știe toată România”, ”Îl mai înjuri și pe TJ Miles, big blană caracter”, ”Emil Rengle, ai sânge în instalație, te pup și te iubesc”, a scris Mihai Zmărăndescu, pe InstaStory.

Faimosul de la Survivor România, în conflict cu primii copii

Alexandra și Mihai Zmărăndescu nu mai vorbesc de ani buni cu tatăl lor, pe care îl reneagă la ora actuală. Aceștia susțin că fostul luptător MMA nu a fost un tată bun, acuzându-l de violențe și comportament neadecvat în sânul familiei. De altfel, Mihai a menționat în postările sale că tatăl lui a arătat în emisiunea Survivor România care cu adevărat caracterul său. 

Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii cu actuala soție, Luiza. Pe Cătălin Otto, născut în septembrie 2020, și pe Matilda Victoria, o fetiță care îi bucură zilele. Fiul cel mare, Mihai, i-a călcat pe urme și a devenit tot luptător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net