Ce s-a ales de Dida Drăgan, artista iubită de toată România. De ce a vrut să-și ia viața de mai multe ori: „Dumnezeu nu m-a lăsat”

Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai îndrăgite și valoroase artiste pe care România le are, însă, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, s-a lovit de multe momente de cumpănă. Dida Drăgan (77 de ani), supranumită „Vocea de Flacără” a muzicii românești, a vrut să-și ia viața de mai multe ori. Ce face și cum arată acum cântăreața adorată de milioane de români.

Ce s-a ales de Dida Drăgan, artista iubită de toată România / Foto: Arhiva Click!
Ce s-a ales de Dida Drăgan, artista iubită de toată România / Foto: Arhiva Click!

În prezent, Dida Drăgan are 77 de ani și locuiește în Elveția, țară unde este stabilită și sora sa. Deși au trecut mai bine de zece ani de când a părăsit România, mai pune piciorul pe meleagurile natale din când în când. Supranumită „„Vocea de Flacără”, artista iubită de milioane de români a cunoscut mari tragedii, după cum ea însăși mărturisește. A vrut să se sinucidă de mai multe ori.

În anii 2000, Dida Drăgan s-a retras de pe scenă. Ulterior, a început să aibă probleme financiare. În 2005, a făcut un împrumut de 500.000 euro, pentru a-şi deschide două afaceri, una în domeniul vestimentar, iar alta în cel imobiliar, însă criza i-a afectat planurile, iar veniturile au început să se micşoreze, astfel că s-a lovit de dificultatea de a-și achita creditul bancar. Deși s-a repus pe picioare odată ce a ales să plece în Elveția, la sora sa, problemele cu banii au adus-o în pragul depresiei și a vrut să-și pună capăt zilelor, de mai multe ori.

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori (...)”, declara cântăreața, potrivit Antena3.ro.

Dina Drăgan a ajuns pe mâna medicilor

În 2022, cântăreața Dida Drăgan a stat de vorbă cu Click! și a dezvăluit care este cel mai mare regret pe care îl are: „Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel pentru că nu îmi permite programul!”, ne spunea artista.

Pe lângă faptul că problemele de sănătate ale Didei Drăgan s-ar fi declanșat din cauza stresului, având în vedere că avea un împrumut bancar de 500.000 de euro, timp de 13 ani s-a luptat cu o boală cruntă, cancerul, boală pe care a reușit să o învingă. Mai mult, în vara anului trecut, artista a ajuns pe mâna medicilor.

„Astăzi sunt programată la stomatolog, pentru că am un abces, mă doare foarte tare, este ceva insuportabil. Plus că îmi este tare frică de doctori, am eu o teamă de ei, de ani de zile, dar o să fie bine, eu așa zic! Am niște dureri de nedescris, mi s-a zis că trebuie să merg de mai multe ori la medic ca să îmi revin. O să văd acolo ce îmi vor face doctorii ca să mă facă bine, dar sper să nu mă doară”, a declarat, Dida Drăgan, pentru Click!, în iunie 2023.

Cum arată Dida Drăgan la 77 de ani

La finalul anului trecut, Dida Drăgan, supranumită și „Vocea de Flacără”, a fost fotografiată de către paparazzii Click!, în timp ce ieșea din propria locuință din zona Dorobanți. Artista arăta într-o formă de zile mari și ne-a dezvăluit care sunt secretele sale.

„Nu fac nimic special pentru a fi mereu în formă! Ca orice om mă îngrijesc, mă spăl și cam atât. Nu am timp de alte lucruri speciale. Nu îmi fac niciun tratament special, nimic. Pot spune că Dumnezeu mă ține în brațe mereu.

De exemplu, astăzi, am o întâlnire mai importantă și mi-am pus pentru aproape trei ore, în cap, trei gălbenușuri de ou, nimic altceva. Nu am amestecat cu nimic pe lângă. Tot am auzit-o pe Maria Dragomiroiu că își pune gălbenuș de ou în cap și are acel păr frumos. așa că am să fac și eu lucrul ăsta, să încerc. Mai folosesc o cremă de hidratare de față când îmi aduc aminte în rest nimic altceva”, a mărturisit Dida Drăgan, pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
cub oana lis png
banner banner ionmormântare naomi png
monica tatoiu
christian sabbagh familie jpg
oana roman jpg
banner mihai traistariu png
Vasile Nitulescu poveste drama alcool actor 2 jpg
simona gherghe colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net