Ce s-a ales de Narcis Iustin Ianău, concurent în primul sezon „Românii au talent”. Din ce câștigă bani acum

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Din Tokyo până în Sao Paolo, din Moscova la Berlin, din New York până în Los Angeles, la doar 28 de ani, Narcis Iustin Ianău a ajuns de la artistul care se ocupa doar de amuzamentul prietenilor din satul natal la un artist aplaudat și lăudat în toate colțurile lumii. Totul a început când avea 15 ani și s-a înscris la „Românii au talent”, în primul sezon, care a avut loc în 2011. Porecla primită atunci, „concurentul cu voce de soprană” sau „soprana masculină” i-au adus noroc. Click! îți spune ce mai face Narcis.

Ce s-a ales de Narcis Iustin Ianău, concurent în primul sezon Românii au talent (foto: Facebook)
Ce s-a ales de Narcis Iustin Ianău, concurent în primul sezon Românii au talent (foto: Facebook)

Visul din copilărie de a cunoaște succesul pe plan muzical a prins, într-un final, contur pentru Narcis Iustin Ianău. Totul a început în 2011, atunci când băiatul, care avea la acea vreme aproape 15 ani, a pășit pe scenă la „Românii au talent”, uimind pe toată lumea cu vocea sa de „soprană masculină”, așa cum a supranumit-o juriul de specialitate.

În timp ce studia la Conservatorul de la Cluj, unde și-a perfecționat vocea, Narcis Iustin Ianău a înregistrat o piesă pe care a urcat-o pe YouTube. Surpriza face ca negativele folosite, fără să își dea seama, aveau drepturi de autor ce aparțineau producătorului muzical Frank Peterson, cunoscut pentru munca sa cu mari artiști, precum Sarah Brightman, Andrea Bocelli, Ofra Haza etc.

Când l-a auzit cântând, Frank Peterson a remarcat talentul și vocea sa, astfel că i-a oferit un contract de colaborare pe care, după ce a terminat Conservatorul de la Cluj, Narcis Ianău l-a semnat. Astfel, de la un clip video publicat pe YouTube, până la colaborarea cu Frank Peterson nu a mai fost decât un pas.

Narcis Iustin Ianău, o revelație pe scena talentelor

Acela a fost momentul decisiv, putem spune, în viața lui Narcis, întrucât destinul său a prins o traiectorie ce avea să-l propulseze pe culmi înalte. Astfel, din micul băiat timid dintr-un sat din Bacău, Narcis a ajuns să împartă scena cu Sarah Brightman, artista britanică cu sute de discuri de aur și de platină.

Frank Peterson i-a produs și primul album. Tânărul a ajuns în momentul de față să aibă o carieră muzicală de succes, cu turnee muzicale în toate colțurile lumii. Narcis Iustin Ianău trăiește o viață la care mulți doar visează, întrucât turneele mondiale îi oferă artistului român posibilitatea de a călători în diverse țări și de a cunoaște o vastă categorie de oameni, locuri, tradiții și povești.

„Am avut deja 70 de concerte de la începutul anului”

Sunt în turneu din 6 ianuarie până în 2 aprilie, în Germania și în alte câteva țări prin nordul Europei, iar după aceea am un pic de pauză. Apoi încep din nou în septembrie, eu cânt cu Grigorienii. Voi reveni în România la începutul lunii aprilie și mă duc acasă, la Bacău. Am lansat mai multe albume, ultimul fiind în 2018, dacă nu mă înșel. După turneu îmi doresc să mă relaxez pentru că am avut deja 70 de concerte anul acesta și mă simt obosit. Îmi încarc bateriile pentru că în septembrie îmi reiau alt turneu în America - America de Nord, America Centrală și de Sud și apoi o să vin în Europa. În mare parte mă focuzez pe concertele live pe care le am. Sper că voi veni și la București”, ne-a declarat în exclusivitate Narcis Iustin Ianău.

Narcis Iustin Ianău, o voce de aur și un artist internațional de succes

Tânărul care și-a îndeplinit dorința de a simți gustul succesului în urma muncii depuse se bucură acum de admirația oamenilor cărora le cântă, și nu numai. Finalistul de la „Românii au talent” a devenit urmărit pe rețele sociale de mii de oameni, pe care îi încântă cu fotografii din toate colțurile lumii și clipuri video în care le arată cum se pregătește el înainte de concert.

Mai mult decât atât, pentru artist primează cariera sa muzicală, astfel că și-a celebrat ziua de naștere pe meleaguri străine, în timp ce era în turneu, în Germania.

CLICK! SPUNE: Pasiunea pentru muzică, descoperită de la o vârstă fragedă

Narcis Iustin Ianău și-a clădit încă de la vârsta de 5 ani un drum sigur către o carieră muzicală, începând să cânte în corul Bisericii Catolice din Barați. Dascălul său a fost cel care i-a remarcat vocea și înclinația artistică, astfel că l-a așezat în rândul sopranelor, unde a continuat să cânte vreme de patru ani.

Tânărul a studiat la Liceul de Artă „George Apostu”, din Bacău. După finalizarea liceuui, Narcis Iustin Ianău a studiat muzica la Academia de Muzică „Gheorghe Dima", din Cluj-Napoca. În prezent, „concurentul cu vocea de soprană" se bucură de un succes răsunător peste hotare, având turnee întreaga lume, alături de artiști consacrați.

Narcis Iustin Nanău: „Nu am fost foarte mulțumit de prestația mea”

Deși nu mulți au fost cei care au crezut în el, Narcis și-a urmat instinctul și sfaturile bunicii sale, Lucia, persoana care a crezut încă de la bun început în talentul și capacitatea sa de performanță. Ea a fost femeia care l-a încurajat să pășească pe scena „Românii au talent".

„Bunica mea, Lucia, a crezut de la început în vocea mea. Pentru concurs am pregătit mai multe piese însă, în cele din urmă, am decis că «O mio babbino caro» mă reprezintă cel mai bine şi îmi pune în valoare vocea. Am repetat-o de peste 1.000 de ori şi, într-un final, mi-a ieşit. Repetam în curte, în casă, oriunde. Recunosc că nu am fost foarte mulţumit de prestaţia mea din emisiune. Puteam şi mai bine”, mărturisea Narcis Iustin Nanău, în cadrul unui interviu mai vechi, potrivit informațiilor oferite de Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
banner vedete post png
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net