Finalist de la "Românii au talent" a ajuns să cânte cu celebra Sarah Brightman

Ultima actualizare:
Acesta este programul turneului asiatic pe care Ianău îl va susţine alături de Sarah Brightman
Acesta este programul turneului asiatic pe care Ianău îl va susţine alături de Sarah Brightman

În 2011, când a venit la preselecţiile pentru emisiunea „Românii au talent”, Narcis Iustin Ianău i-a lăsat pe toţi muţi de uimire cu vocea sa. Acum, puştiul cântă alături de nume celebre pe tot mapamondul.

Participarea lui la „Românii au talent” i-a schimbat total viaţa. După ce a terminat pe locul al doilea în marea finală a concursului de la PRO TV, lui Narcis i s-au deschis multe uşi. După încheierea emisiunii, Ianău a continuat să își construiască o carieră de solist crossover cu voce de contratenor – sopran. Asftel că, în prezent, el a ajuns să cânte pe scene alături de mari nume. În perioada următoare, el va colinda Asia, alături de celebra soprană Sarah Brightman. Românul nostru va cânta alături de aceasta în 19 concerte, pe care le vor susţine în Japopnia, Coreea de Sud, China, şi Taiwan.

Aşa arată, acum, Narcis Iustin Ianău
Aşa arată, acum, Narcis Iustin Ianău

În luna februarie 2015, Ianău a debutat cu succes la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, cu rolul pastorașului din opera „Tosca”, de Giacomo Puccini. 

După concursul care l-a consacrat, Narcis Ianău a absolvit liceul de muzică și a fost admis la Conservatorul din Cluj. Apoi, a primit mai multe burse de studiu în afara țării. Una dintre acestea a fost pentru perioada 2011-2012, în care Ianău a participat la cursuri de master classe petru voce și pian în Munchen. El a semnat un contract cu renumitul producător de muzică clasică și crossover, Frank Peterson, care a lucrat cu artiști celebri, între care se numără Sarah Brightman, Gregorian, Andrea Bocelli, Enigma, Princessa și Ofra Haza.

Între timp, Narcis şi-a schimbat şi imaginea


    Aşa arată, acum, Narcis Iustin Ianău
Aşa arată, acum, Narcis Iustin Ianău

Narcis Iustin Ianau pe romaniiautalent.protv.ro

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net