Narcis Ianău e bun la Geografie, dar slăbuţ la Istorie. A luat Bac-ul cu 8,31

Ultima actualizare:

    Narcis Ianău are talent cu carul, dar nu-şi poate continua studiile
Narcis Ianău are talent cu carul, dar nu-şi poate continua studiile

Puştiul care a impresionat cu vocea sa la "Românii au talent", Narcis Ianău, s-a descurcat onorabil la examenul de Bacalaureat. Tânărul, care a absolvit Colegiul Naţional de Artă "George Apostu" din Bacău, a obţinut media 8,31 în urma evaluării de la Bac.

Liceele din judeţul Bacău sunt printre instituţiile de învăţământ care au cea mai mare rată de promovare la această ediţie de Bacalaureat. La Colegiul de Artă "George Apostu", nu mai puţin de 86,31% dintre elevi au luat examenul, printre care şi Narcis Ianău, tânărul care i-a lăsat cu gura căscată pe telespectatori la "Românii au talent".

Ianău s-a dovedit a fi bun la Geografie, unde a luat nota 9, însă mai puţin pregătit la Istorie, disciplină la care a luat doar 7,5. Un 8,45 la Limba şi literatura română i-a asigurat o medie satisfăcătoare de 8,31. Pentru Ianău, promovarea Bacalaureatului nu a fost decât o slabă consolare. Tânărul ţinteşte mai sus, dar nu are bani pentru a-şi finanţa studiile.  Pentru a urma Conservatorul trebuie să studieze departe de casă, însă familia sa nu-i poate oferi bani pentru a-şi urma visul. În urmă cu două luni finalistul de la "Românii au talent" lansa chiar şi un apel disperat prin sms, în care cerea ajutor financiar tuturor celor care îl cunosc şi care îi apreciază talentul. Iată mesajul:

“După cum poate ştiţi, mă aflu în pragul examenelor şi urmează să încep Conservatorul. Cunoaşteţi pe cineva, sau se află printre voi cineva care are posibilitatea şi ar fi dispus să-mi ofere o sponsorizare care să-mi acopere un minim necesar de cheltuieli lunare, aferente mutării în alt oraş? (chirie, utilităţi, transport, etc..). Încerc de câteva luni să rezolv problema aceasta şi nu am reuşit. Mulţumesc din suflet”, acesta este conţinutul sms-ului trimis de Ianău.

Se pare că, în lipsa unui sprijin concret, Ianău a abadonat, deocamdată, studiile universitare.

image
image
image
image
image
image
rate marite jpg
ana maria obreja jpg
preschimbare amenzi jpeg
lacul ior rosu id161302 inquam photos george calin jpeg
Planeta Pamant FOTO Shutterstock
pizza shutter jpg
viză SUA
image
actualitate.net