Christian Sabbagh, primele declarații după ce soția a cerut ordin de protecție: „M-ai făcut de râsul lumii!”

Ultima actualizare:

    Primele declarații ale lui Christian Sabbagh, după ce soția lui a cerut ordin de protecțieFoto: Arhivă personală
Primele declarații ale lui Christian Sabbagh, după ce soția lui a cerut ordin de protecțieFoto: Arhivă personală

Christian Sabbagh a rupt tăcerea după ce soția lui, Iulia, a cerut un ordin de protecție temporar. În aceste condiții, în data de 7 octombrie, prezentatorul TV trebuie să apară în fața instanței. Acesta susține că totul a fost doar „o glumă tâmpită”.

Christian Sabbagh a negat cu vehemență că între el și Iulia, soția sa, ar fi avut loc scene violente. Acesta susține doar că a avut loc o ceartă, în urma căreia partenera lui de viață a cerut ordin de protecție.

„E o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie”, a declarat pentru Fanatik Christian Sabbagh. Cu toate acestea, poliția a ajuns în fața locuinței sale, după miezul nopții, iar el a dat declarații la secție.

De la ce a pornit întreaga scenă

„Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică”, a declarat acesta pentru sursa anterior menționată.

Cum s-a ajuns la ordin de protecție

„M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘cum, dom`le, violență domestică?’ (…) Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…”, a povestit Christian Sabbagh.

Sabbagh neagă existența vreunui episod violent

Prezentatoruul neagă că între el și soția sa ar fi avut loc chiar și cea mai mică confruntare fizică. Acesta susține că cearta lor a rămas la nivelul cuvintelor spuse, poate, pe un ton mai ridicat.

„Nu am lovit-o, nu am împins-o… Cearta e o formă de violență. Doamne ferește, eu nu sunt un om violent. Nu există așa ceva. Mă vedeți pe mine în postura să îmi lovesc soția? Să lovesc o femeie? Nu am făcut în viața mea așa ceva…”, a spus Christian Sabbagh.

Cu toate acestea, conform legii, vedeta TV a primit un ordin de restricție față de soția sa, Iulia. De asemenea, autoritățile au luat în serios întregul eveniment, iar mâine, 7 octombrie, Sabbagh trebuie să se prezinte în fața instanței.

„Eu am luat totul ca pe o glumă, ea ca pe o glumă. La final m-am trezit însă cu ordin de restricție 5 zile. Acum locuiesc la Vălenii de Munte, ea a rămas acasă. Eu m-am trezit, la 3 noaptea, că sunt în stradă și mă întrebam unde o să locuiesc? Și unde să locuiesc la 3 noaptea? Pe stradă, pe bancă… Firesc, nu am stat pe stradă, m-am dus la Marriott, dar dacă cineva nu ar avea bani unde s-ar duce? Acum ce să mai zic? Ea acasă, eu pe drumuri…”, mai spune Christian Sabbagh.

Prezentatorul Kanal D a explicat că s-a și împăcat cu soția lui, și că la tribunal vor merge împreună. „Ea când și-a dar seama și a realizat ce se întâmplă, m-a sunat și mi-a zis să vin acasă. I-am zis că nu pot să vin că mă duc la… Doamne iartă-mă! Mi-a cerut să vin acasă, că plâng copiii. Mi s-a făcut și frică, am întrebat-o dacă vrea să îmi facă vreo cheie… Asta ar mai lipsi, să încalc și ordinul de protecție”, a mai explicat acesta.

Din păcate, susține Christian Sabbagh, situația lui este cu atât mai complicată cu cât prezentator TV de ani buni și a ajuns, astfel, cunoscut. „Le-am explicat și șefilor de la Kanal D, de dimineață, ce s-a întâmplat. Le-am spus că totul a pornit dintr-o glumă, dar lucrurile sunt complicate”, a mai precizat Sabbagh.

„Acum sunt văzut ca un soț agresiv, nu o să îmi fie deloc ușor să le explic oamenilor că nu a fost nimic, că a fost o joacă prostească, o ambiție, la ea un impuls de gelozie…”, mai spune el.

„A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire.

I-am și spus `Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș`. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal”, a mai spus Christian Sabbagh.

Cristian Sabbagh și Iulia se iubesc de opt ani

Christian Sabbagh (49 ani) și Iulia (39 ani), cea de-a treia soție, s-au cunoscut în 2013, la Istanbul, în perioada în care amândoi erau implicați în alte relații. Prezentatorul TV a divorțat, astfel, de cea de-a doua soție pentru Iulia. Cei doi și-au asumat relația, la câteva luni, după ce prezentatorul TV anunța divorțul de Louisa, cu care a avut un mariaj vreme de 10 ani.

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg