Dana Marijuana, la cuțite cu fosta soție a noului iubit. O acuză că a vrut să-i fure bărbatul

Ultima actualizare:

    Dana Marijuana a gestionat bine conflictul cu fosta soție a actualului ei partener de viațăfoto: arhiva personală
Dana Marijuana a gestionat bine conflictul cu fosta soție a actualului ei partener de viațăfoto: arhiva personală

A cunoscut celebritatea în anii ’90 și s-a remarcat ca fiind „cea mai fidelă fată”. Fire rebelă în adolescență, Marijuana nu s-a ferit să să vorbească despre problemele ei legate de consumul de substanţe ilegale. A fost chiar internată la Spitalul Obredgia, căci apropiații credeau că se va sinucide.

La 41 de ani, celebra Dana Marijuana, pe numele adevărat Dana Coteanu, a reuşit să scape de viciile din trecut. Viața a încercat-o din greu. În 2015, Marijuana şi-a făcut ordine în viaţa sentimentală.

A divorţat de Sebastian Calu, bărbatul cu care are o fetiţă și pe care l-a acuzat că bea prea mult şi devenea violent după ce consuma alcool. Nici acum vedeta nu vorbește cu fostul soț. După divorț însă, Dana și-a refăcut viața personală, are un nou iubit, alături de care își crește cele două fetițe, Elena, în vârstă de 7 ani și Alesia, în vârstă de 15 ani. 


    Dana Coteanu are două fete, Alesia și Elenafoto: arhiva personală
Dana Coteanu are două fete, Alesia și Elenafoto: arhiva personală

Pandemia însă i-a pus la grea încercare pe cei doi iubiți, atât financiar, cât și sentimental. Marijuana a fost pe punctul de a se despărți de partenerul ei, pentru că fosta soție a acestuia a început să-l caute foarte des în această perioadă.

“Partenerul meu plătește tot! Am mare noroc cu el. În pandemia asta m-a lovit însă energetic trecutul, m-am luptat cu niște umbre. A venit din trecutul lui ceva care nu prea mi-a convenit. Ne-am certat bine de tot, până la urmă am trecut peste. Este vorba de o fosta lui soție, care nu știu ce voia de la el acum când el era cu mine. A făcut totul la mișto, gen: «îți arăt eu, ca bărbat ești fraier» și aia e! Eu în viața mea, dacă am văzut că doi sunt iubiți, niciodată nu m-am băgat să-i despart sau să mă dau la un bărbatul respectivei. Am trăit-o însă și pe asta! Nu vreau să mă mai căsătoresc, rămânem parteneri. Nu mai vreau certuri, discuții la divorț”, a declarat Dana Marijuana, la Antena Stars


    Dana Marijuana și partenerul ei de viață au trecut prin momente dificile în această perioadăfoto: arhiva personală
Dana Marijuana și partenerul ei de viață au trecut prin momente dificile în această perioadăfoto: arhiva personală

Dana Marijuana: “Am vândut apartamentul moștenit de la părinți”

Pandemia a venit nu doar cu probleme sentimentale pentru Dana Marijuana. Solista a dus-o foarte greu și din punct de vedere financiar. A intrat din nou în depresie și a trebuit să ia pastile. Marijuana a depășit însă din criza financiară în care intrase vânzând apartamentul părinților săi.

Cu banii obținuți, vedeta și-a luat un teren la Vama Veche și trei containere, unde a stat toată vara și s-a refăcut psihic. „Am vândut tablouri, obiecte antice, avem un anticariat, bijuterii. Apoi, noroc cu părinții mei. Am vândut apartamentul de la ei și cu banii am luat un teren la mare, pe care am trei containere, trei camere. Am stat două luni la mare și mi-am schimbat starea cu totul. Când m-am întors în București, a trebuit să intru din nou pe pastile, pe tratament, și de abia m-am reconectat!”, a mai spus solista.

image
image
image
image
image
image
banner florin constantin png
Tiberiu Ceia Drag de Romania Mea jpeg
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg