Decizie-șoc! Bahmu părăsește România după nuntă?! George Restivan îi ia cetățenie americană!

#Exclusiv Click!

Vești mari pentru Adriana Bahmuțeanu! Aceasta ar putea să-și ia „Adio!” în curând de la România, mai precis după ce se va căsători cu americanul George Restivan. Acesta intenționează să solicite cetățenia americană pentru Bahmu, chiar după nunta amânată pentru la toamnă.

După divorțul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu (48 de ani) a găsit, atunci când se aștepta mai puțin, o nouă dragoste în persoana americanului de origine română George Restivan. Acesta s-a îndrăgostit pe Internet de ea, după ce a văzut-o într-unul din live-urile făcute împreună cu Carmen Harra.

A venit val-vârtej în România și a și cerut-o de nevastă. Au făcut deja o slujbă de logodnă la biserică anul trecut, iar acum urmează nunta cea mare, pe care au au mai amânat-o până în toamnă, pentru că nu reușesc să strângă toți învitații la un loc.

Până una alta, americanul e îndrăgostit lulea de Adriana și vrea să-i ia și cetățenie americană după ce se vor căsători. George Restivan are deja cetățenia română, dar și pe cea americană, el mutându-se în SUA cu mult timp în urmă.

Acesta vrea să-și ducă și viitoarea mireasă în America, considerând că acolo se trăiește mai bine decât în România.

Americanul Geroge Restivan e dezamăgit de România : „Îi iau și cetățenie Adrianei, gata!”

Sunt cetățean american, am și cetățenie română. Și băiatul meu la fel. Îi fac și Adrianei cetățenie americană, după ce ne căsătorim”, a declarat George Restivan, pentru Click!

Adriana este și ea de acord că părăsească România după nuntă.

Da, am discutat despre problema cu cetățenia. Vreau să fiu și cetățean american. Nu am nici o problemă cu asta. Înainte trebuie să ne căsătorim, dar se va întâmpla și asta.

Să nu se înțeleagă greșit că nu ne-am sucit cu căsătoria, doar că mai durează puțin până apucăm să ne strângem cu toții la un loc! Trebuie să-i punem pe toți la masă”, ne-a declarat Adiana Bahmuțeanu.

George Restivan s-a mutat în prezent în România împreună cu fiul său și stau cu toții în casa Adrianei. Americanul, însă, tânjește după viața îmbelșugată de pe Tărâmul Făgăduinței.

Bahmu ar putea deveni cetățean american la trei ani după căsătorie

Condiţiile pentru obţinerea cetăţeniei americane sunt numeroase, iar procesul pentru a deveni cetăţean al SUA este deseori îndelungat. Obţinerea cetăţeniei americane definitive se extinde pe câţiva ani.

În cazul Adrianei Bahmuțeanu ea ar putea obține cetățenia prin naturalizare. Pentru asta ar trebui să îndeplineasă trei ani de rezidenţă permanentă obţinută prin căsătoria cu un cetăţean american, înaintea solicitării de cetăţenie.

Adriana Bahmuțeanu formează de anul trecut un cuplu cu George Restivan, un american venit tocmai din California pentru ea. Cei doi fixaseră nunta pentru luna iunie, iar nași urmau să fie Anamaria și Adrian Ghilă, o pereche de afaceriști bogați stabiliți în Statele Unite ale Americii, aceștia având o avere estimată la 65 de milioane de dolari. Adrian Bahmuțeanu și George Restivan au făcut, în luna iulie a anului trecut, o logodnă în biserică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net