Dorian Popa și-a lansat pizza care îi poartă numele! Cât costă cea mai tare Hatz Pizza care s-a epuizat imediat!

#Exclusiv Click!

Dorian Popa s-a lansat în industria alimentară și a adus pe piața din România o super pizza care îi poartă numele.

Brandul Hatz Pizza s-a lansat oficial aseară iar Dorian Popa ne-a povestit pentru Click, la cald, cum a reușit să epuizeze tot stocul de pizza cât ai zice...pește! Prețul unei pizza este de 19,99 de lei și în prezent se găsește în două sortimente, cum ar fi Hatz Pizza Pepperoni și Hatz Pizza Ham-Mania.

Am luptat ca prețul să fie cât  se poate de jos”

Artistul și celebrul vlogger tot spunea că în luna octombrie își va lansa un nou business și era mega încântat și entuziasmat de acest lucru. Iată că momentul a sosit iar Dorian Popa se află acum pe cutiile de pizza cu tot cu Cheluțu. Pentru curioși, este vorba despre pizza congelată care se va găsi în curând în mai multe supermarketuri din București și din țară. Însă trebuie provizii serioase pentru că deja aceasta s-a terminat de peste tot.

"Nu este pizzerie, este  pizza congelată. Se găsește în aproape toate  supermarketurile din România, în curând în toate. Prețul este de 19 lei și câțiva bănuți pentru că am luptat ca prețul să fie cât  se poate de jos, așa cum am obișnuit lumea în proiectele mele. Prefer să  pierd un pic din rata de profitabilitate dar să pot  oferi un produs la un preț competitiv. Pe lângă asta, prețul este și mai competitiv cu cât pizzele  sunt unele dintre cele mai consistente din piață”, ne-a mărturisit Dorian Popa despre noua lui afacere, el fiind de altfel un adevărat gurmand și testând mereu toate produsele de genul fast food din toate țările pe care le vizitează.

A rămas cu rafturile goale

 „Lucrăm alături de o fabrică din Germania care se ocupă  de producerea pizzei și se asigură de calitatea  produsului ceea ce cred că face că Hatz Pizza să "gâdile" cu adevărat gurița este gustul pentru care  îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru că este o rețetă care a survenit multor modificări și  multor brain storming-uri și testuri  până la forma finală.

Aromele Hatz Pizza, Ham-Mania și Pepperoni Obssesion sunt  niște arome pe care le-am ales în urma  studierii unor statistici atente care relevă ce anume pizza  consumă românii noștri dragi și  într-un final aseară am avut plăcerea de a lansa oficial Hatz Pizza alături de apropiații mei și de toți retailerii cu care colaborăm dar și de brandul care se ocupă de  distribuția produsului congelat, a pizzei. A fost o seară superbă! Cu o zi înainte am lansat la Cinema City, am avut și un eveniment acolo în care am invitat 100 de câștigători dintre urmăritorii mei să fie alături de noi la vizionarea vlogului, film pe care  l-am difuzat în cinema. Pentru prima oară în România un vlog a fost  difuzat în cinema și iată-ne cu rafturile goale pentru că oamenilor le place foarte mult pizza, încercând din răsputeri să acoperim cererea uriașă care ne face să ne simțit atât de bine și să fim atât de bucuroși", ne-a mai mărturisit Dorian Popa, foarte mândru de el și de munca lui.

Se știe deja că artistul, vloggerul și actorul face treabă bună în imobiliare și se extinde în cartierul său de suflet, Domnești, acolo unde și-a făcut un adevărat „imperiu” și construiește cartiere întregi de vile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Adrian Daminescu şi soţia lui Dana cred în miracole jpeg
zendaya saptamana modei paris profimedia jpg
tamara buciuceanu botez jpeg
angelina jolie gettyimages jpg
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nășiți de Mădălin Ionescu și de Cristina Șișcanu jpeg
Banner Alin Oprea
Banner Radhu și Laura Zapata
image
actualitate.net
image
actualitate.net