Drama neștiută a Lidiei Fecioru. În ziua nunții a aflat că amanta soțului e însărcinată

Lidia Fecioru avea numai 18 ani atunci când a hotărât să se căsătorească, cun bărbat ce era cu 10 ani mai are ca ea. Cu toate acestea, chiar în ziua nunții, a avut parte de un șoc greu de închipuit atunci când a aflat că amanta viitorului ei soț era însărcinată!

lidia fecioru jpg

Prima poveste de dragoste din viața Lidiei Fecioru s-a încheiat brusc, într-un mod cu totul șocant. Aceasta avea vârsta de numai 18 ani atunci când urma să se mărite, însă relația s-a lovit de un obstacol cu totul șocant.

Lidia Fecioru a aflat, chiar în ziua nunții, că amanta soțului ei este însărcinată, iar în ciuda dorințelor părinților ei, a pus capăt relației la numai o lună de la nuntă. În acel moment, Lidia Fecioru a fost bătută de mama ei, care nu știa că aceasta este însărcinată.

A doua zi, Lidia Fecioru a hotărât să își facă bagajele și să plece în Ucraina, chiar dacă urma să fie mamă singură. În cele din urmă, ea s-a îndrăgostit din nou. A avut încă un copil, alături de noul ei soț, însă nici această poveste de dragoste nu a fost una de durată. Fiind la acea vreme studentă la Facultatea de Medicină, Lidia Fecioru a refuzat să âși încheie studiile, motiv care a dus la divorț.

Drama neștiută din viața Lidiei Fecioru

Nici cea dea treia căsătorie nu a fost una norocoasă, deoarece a fost nevoită să divorțeze după ce a aflat că soțul ei o înșela. Cu toate acestea, un sprijin în viața Lidiei Fecioru au fost cei trei băieți ai ei.

„După ce am divorțat, acum 20 de ani, prima perioadă de un an de zile am zis că după ce divorțez mă îmbăt, primul lucru pe care îl fac, că nu m-am îmbătat în viața mea.

Și nu m-am putut îmbăta, pentru că întâi a fost dulceața libertății, eforia libertății, după care am început să am părerile de rău și îmi căutam vină, după care am început să am chestia asta, de singurătate, și nu e ok”, a spus aceasta, invitată la podcastul „Față în Față cu Raoul”.

„Am trecut printr-o perioadă de refacere, renaștere, reformare, care e o perioadă de depresie. La un moment dat, au venit băieții mei, erau mărișori deja, mari. Unul s-a așezat la picioare și unul s-a așezat la capul meu, eram pe canapea, în sufragerie și a zis: 'Mama, te rog frumos să te îmbraci și să ieși afară”, a mai mărturisit Lidia Fecioru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net