Drama pe care a trăit-o Andreea Marin după divorțul de Ștefan Bănică. Cât de greu i-a fost Violetei: „Am fost și la psiholog împreună, și cu tatăl ei”

Andreea Marin a demonstrat că este un model de reziliență, în ciuda tuturor provocărilor pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții. În cadrul conferinței Fain & Simplu din Oradea, prezentatoarea de televiziune a participat la o discuție profund emoționantă, în care și-a arătat atât latura vulnerabilă, cât și pe cea puternică.

 Cât de greu i-a fost Violetei
Cât de greu i-a fost Violetei

Drama pe care a trăit-o Andreea Marin după divorțul de Ștefan Bănică

În urma relației cu artistul Ștefan Bănică Junior, Andreea Marin a adus pe lume o fată minunată, care acum le face mare cinste părinților săi. Ana Violeta Bănică, în vârstă de 17 ani este o tânără care promite foarte mult și care are un destin strălucit în față. Totuși, Andreea și Ștefan s-au despărțit în 2013, iar acest lucru a lăsat o amprentă dură în inima Violetei care era un copilaș de doar 5 ani la acea vreme. Înainte de această relație, Andreea Marin a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, de care a divorțat după trei ani, dar față de care încă simte un "respect special." Situația este diferită în cazul celui de-al treilea soț, Tuncay Ozturk, cu care a fost căsătorită între 2013 și 2017.

Într-o discuție sinceră cu Mihai Morar, Andreea Marin a vorbit despre cât de dificil a fost divorțul de Ștefan Bănică, dar mai ales cât de dureros a fost totul după, în condițiile în care pentru Violeta a fost o experiență traumatizantă. În loc să aibă liniște și intimitate, toată acea perioadă a fost marcată de suferință.

Dar ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos. Nu știu dacă-ți amintești imaginile acelea cu noi în mașină încercând să intrăm într-un garaj. Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră ca să pozeze prin geam un copil de 5 ani care a rămas cu o traumă. Deodată vezi niște oameni cățărându-se pe mașina ta. Acum, la 16 ani, ea este o fată puternică. Mă moștenește”, a mărturisit Andreea Marin, pentru sursa citată.

 Cât de greu i-a fost Violetei

Lucrurile au fost atât de grele pentru Violeta încât a fost nevoie să apeleze la ajutorul unui specialist pentru a trece cu bine prin această schimbare.

A înțeles lucrurile și i le-am explicat de multe ori, am fost și la psiholog împreună, și cu tatăl ei, pentru că așa era și normal. O iubim deopotrivă. Asta e o altă poveste. Ce vreau să spun e că e foarte greu pentru un copil, indiferent că părinții sunt cunoscuți sau nu, să digere această despărțire. Aceasta este temerea unui părinte. Te gândești că nu ești destul pentru copil”, a încheiat prezentatoarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net